Ariana Grande kelihatan hebat dalam Kostum Jantung Hati Madonna

Ternyata Ariana Grande dan Madonna adalah ukuran pakaian yang sama! Penyanyi berusia 23 tahun yang “Berbahaya Wanita” mendapat penghormatan yang jarang memakai salah satu pakaian idolanya malam tadi di manfaat Raising Malawi di Miami, dan dia kelihatan luar biasa dalam pakaian yang mengilhami flapper yang terinspirasi.

Matlamat Raising Malawi, bukan keuntungan yang dimulakan oleh Madonna, adalah untuk menyokong anak-anak yatim dan kanak-kanak yang lemah di negara Afrika. Malam tadi, penyanyi “Vogue” yang berusia 58 tahun menjadi tuan rumah mendapat manfaat yang memberangsangkan untuk organisasi itu, melelehkan potongan dari koleksi seni peribadinya, serta pakaian dari dia Jelajah Hati. Untuk benar-benar menjual kostum, Madonna memerlukan model yang sempurna, dan dia hanya mendapati orang yang ada di Ariana Grande!

Grande adalah lebih daripada bersedia untuk memamerkan bodysuit hitam cantik yang dipenuhi dengan pinggiran yang berkilauan. Dia memakai selendang hitam, sarung tangan hitam panjang, dan anting berbentuk bintang ketika dia menyalurkan Madona dalamnya. Grande mempamerkan pakaiannya di Instagram, menyatakan kegembiraannya untuk malam: “Lebih teruja untuk menyokong @raisingmalawi dan shimmy dengan permaisuri saya @madonna malam ini (dalam pakaian pelancongan Rebel Heart sendiri).”

melampaui teruja untuk menyokong @raisingmalawi dan shimmy dengan ratu saya @madonna malam ini (dalam pakaian Rebel Heart sendiri yang sangat menarik) @artbasel. ♡

Foto yang disiarkan oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

mood @madonna @raisingmalawi ♡ ��

Video yang disiarkan oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

BERKAITAN: Nenek Ariana Grande Mengejutkan di belakang pentas di AMA

Semuanya, malam itu adalah satu kejayaan yang besar-CNBC melaporkan bahawa acara itu menaikkan $ 7.5 juta dolar!

VIDEO: Lihat Hair Evolution Ariana Grande

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 77

map