Ariana Grande kelihatan hebat dengan bangsanya yang baru

Ariana Grande, boleh dikatakan salah seorang selebriti dengan gaya rambut yang paling konsisten, membuat perubahan besar kepada dia ‘melakukan hujung minggu ini. Penyanyi pop memulakan kerjaya baru di Instagram semalam, dan dia kelihatan hanya bangin’-mengampuni pun.

Penyanyi berusia 23 tahun yang dikenali sebagai “Perempuan Berbahaya” terkenal kerana rambut coklat panjangnya yang sering digayakan dengan ekor kuda yang tinggi, tetapi dia memutuskan untuk mengambil risiko musim panas ini dan menukar keadaan. Dia memberi kami mengintip ke arah baru yang dia lakukan di Instagram, di mana dia mencipta selfie cermin hitam dan putih. Bintang pop muda itu mengetuk seluar panjang, seluar jeans yang bermasalah, dan pam yang menunjuk-anda boleh memberitahu sesuatu yang berbeza dengan rambutnya, tetapi kameranya menyekat kebanyakan wajahnya, jadi sukar untuk mendapatkan pandangan yang baik.

��

Foto yang disiarkan oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

Untungnya, selepas beberapa jam ketakutan, Grande mencatatkan headshot yang mempamerkan bangsanya yang baru dalam semua kemuliaan mereka! Dia memakai baju kurung hitam nipis, baju putih, dan warna bibir berwarna merah jambu yang terang. Pukulan lurusnya yang baru adalah licin, berombak, dan keseluruhannya hebat.

Foto yang disiarkan oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

BERKAITAN: Ariana Grande Hair and Makeup Moments Kita Perlu Bincang Tentang

Sekiranya anda seperti kami, anda mungkin mempunyai pengalaman yang kurang menyenangkan dengan bangs di masa lalu-mereka pasti bukan untuk semua orang-tetapi Grande seolah-olah suka gaya barunya. Selepas menyiarkannya di Instagram, dia menulis tweet bahawa “kehidupan adalah liar” dan “perubahan adalah f-ing hebat.”

Kudos ke Grande kerana melangkah keluar di zon selesa dan mencuba sesuatu yang baru. Ia pasti terbayar!

VIDEO: Ariana Grande Kecantikan Terbaik

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 98

map