Ariana Grande Perkenalkan Rambut Semulajadi Nya Berombak-Lihat Keriting Cantik

Ariana Grande terkenal kerana mempunyai vokal yang menyanyikan penyanyi powerhouse seperti Christina Aguilera dan Celine Dion. Tetapi selain daripada suara dinamiknya, 22 tahun itu juga membuat kenyataan dengan gaya rambut ekor kuda tangannya. Kami telah melihat Grande secara konsisten mempamerkan separuh, separuh ke bawah, dengan variasi kecil, untuk beberapa tahun yang lalu jadi ia mengejutkan pada hujung minggu ini apabila dia mencampakkan gaya dan melancarkan satu set besar bulu semulajadi.

Pada hari Ahad, Grande memuat naik kolaj empat selfies ke Instagram, dan bahkan lebih comel daripada ekspresi comel nya adalah cincin si rambut coklat lembut yang berada di paparan penuh. Buah-buahannya yang bergelombang berbingkai satu sisi mukanya, sementara yang lain ditarik balik ke dalam dua jagung. “Peekaboo keriting yang sihat,” katanya dalam keterangan gambarnya. “Tidak lama lagi.”

peekaboo curls sihat �� lama tidak melihatnya

Foto yang disiarkan oleh Ariana Grande (@arianagrande) pada

BERKAITAN: Saham Ariana Grande Memperkasakan Esei pada Media Sosial: “Saya Tidak Mempunyai Kepada Semua Orang Tetapi Saya Sendiri”

Penyanyi lagu itu menandakan stylist rambutnya, Dalina Rebollo, yang juga berkongsi foto di Instagram bersama-sama dengan sedikit detail tentang ‘lakukan. “Saya berasa sangat tidak selesa untuk mengambil kredit kerana ini adalah tekstur semulajadi dan rupa ini benar-benar tanpa usaha,” katanya. “Wow cutie ini mempunyai saya cinta setiap hari!”

Penampilan baru ini memang menakjubkan – kita tidak boleh menunggu untuk melihat lebih banyak keritingnya yang sihat.

PHOTOS: 9 Kali Ariana Grande Membuat Kami Pergi “Aw” di Instagram

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 68

map