Ariana Grande’s Mom Hung Out dengan Peminat Semasa Manchester Benefit Concert

Sedang Ariana Grande menghantar mesej kuat yang suka mengalahkan kebencian pada malam Ahad semasa konsert manfaat Manchester, ibunya melakukan hal yang sama dalam penonton. Joan Grande, yang berada di konsert anak perempuannya semasa pengeboman itu dan membantu membawa para peminat ke pentas pentas untuk menyelamatkan diri, juga berada di kerumunan semasa konsert One Love Manchester pada Ahad, dan telah melihat ucapan salam dan menghiburkan.

Ibunya yang besar hati dilaporkan memberitahu anggota penonton, “Jangan takut,” berkongsi pelukan dengan peminat muda bernasib yang mengenali dia, termasuk yang kini “enggan membasuh tangannya” setelah bertemu Joan.

 

 

 

VIDEO: Permaisuri Merilis Pernyataan Mengenai Pengeboman Manchester

Pada Hari Peringatan, dia berkongsi kenyataan yang penuh kasih sayang di Twitter berikutan serangan itu. “Hati saya keluar untuk semua mangsa: mereka yang kehilangan nyawa, mereka yang cedera, mereka yang pulih & semua yang selamat pada malam itu, bersama-sama dengan keluarga & sahabat yang kesedihan tidak mengenal batas. Saya berdiri bersama kamu semua dalam menghadapi kejahatan & kita berdiri bersama-sama untuk tidak membiarkannya memerintah hidup kita! “Dia menulis sebahagian.

Anaknya, Frankie Grande, turut hadir pada malam Ahad semasa pertunjukan One Love Manchester, berkongsi foto panggung dan orang ramai. “Saya tidak fikir saya bangga dengan adik perempuan saya sekarang,” katanya.

Saya tidak fikir saya pernah bangga dengan kakak saya kerana saya sekarang. Pengembaraan yang luar biasa selepas masa yang mencabar … dan sokongan yang luar biasa, oleh artis-artis yang menyertai dia, penonton yang menonton dan banyak lelaki dan wanita yang melindungi kita semua hari ini supaya satu cinta dapat menjadi kejayaan yang luar biasa Ia adalah. Terima kasih semua. Tuhan memberkati Manchester, London, dan semua korban dan keluarga mereka … kami menghormati anda. #onelovemanchester ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Frankie James Grande (@frankiejgrande) pada

BERKAITAN: Pegawai Polis Menari dengan Kanak-kanak di Manchester Benefit Concert Akan Membuat Anda Meleleh

Saya tidak menangis, anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 61

map