Armie Hammer Is Prepping for the Oscars in the Most Ancestral Way

Mereka mengatakan anda tidak boleh mendapatkan wajah baru atau intensif sehari sebelum peristiwa penting dalam kes reaksi buruk, tetapi tiada siapa yang pernah berkata apa-apa tentang menjauhkan diri daripada mengikis fascia. Armie Hammer membawa kepada Instagram untuk berkongsi berita mengenai persediaan kecantikan Oscarsnya, dan itu mungkin perkara paling aneh yang anda lihat hari ini-jika anda tidak mengetahui dengan rawatan, itu.

Video yang dipamerkan pada ciri suapan pelakon dia berbaring pada apa yang kelihatan sebagai meja urut, sementara seorang ahli terapi urutan atau spa profesional meluruskan dadanya dengan alat tangan kecil. “Kesakitan adalah kecantikan …. #freethenipple #fasciascraping,” dia menegaskan jawatan itu.

Kesakitan adalah kecantikan …. #freethenipple #fasciascraping

Satu jawatan yang dikongsi oleh Armie Hammer (@armiehammer) pada

VIDEO: Fesyen Terbaik Oscars Semua Masa

BERKAITAN: 10 Penyunting yang Diluluskan oleh Editor untuk Rambut Yang Rusak

Selepas beberapa penyelidikan berdasarkan hashtagnya, Panggil Saya Mengikut Nama Anda Pelakon itu mungkin mendapat apa yang dikenali sebagai mengurut urut, atau Gua sha. Menurut Pusat Yinova, ia digambarkan sebagai teknik urut perubatan Cina yang dilakukan dengan alat bulat yang bertujuan untuk melegakan kesakitan dan ketegangan, memecah tisu parut dan tisu penghubung, dan meningkatkan peredaran.

Ia merupakan rawatan kecantikan pra-Oscars yang paling luar biasa yang kita lihat dari selebriti tahun ini, tetapi kami masih beberapa hari lagi. Itu memberi banyak masa untuk menghilangkan diri dari Vampire Selfial.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map