Artis Makeup Chrissy Teigen Mendedahkan Cara Mendapatkan Cahaya Ini Musim Sejuk

Kulit Chrissy Teigen berseri walaupun sebelum kehamilannya, jadi apabila kulit kita mula kelihatan agak cerah selepas bercuti, kita sampai kepada bintang solek bintang, Mary Phillips. Walaupun Teigen mungkin dapat menyifatkan kulitnya pada gen yang dicemburui, Phillips berkongsi beberapa cara untuk orang kurang berkemampuan di kalangan kita untuk menipu cahaya yang terkenal itu.

Untuk pendekatan yang halus, Phillips suka menyeramkan berus dengan sedikit pelembap (dia splurges pada Crème de la Mer, $ 170; cremedelamer.com) dan menggunakannya untuk bahagian atas tulang pipi selepas makeup telah ditetapkan. “Ia adalah pelepasan saya; Saya ringan memerah berus di atas mata tinggi; ia adalah salah satu petua cahaya utama saya, “kata pro.

Untuk lebih intensiti, dapatkan penjual tinggi. Jika anda mempunyai kulit yang saksama, cari champagne atau nada mutiara-Phillips suka Becca Cosmetics Perfector Kulit Berkilauan di Moonstone ($ 38; sephora.com). Jika anda mempunyai kulit yang sederhana hingga gelap, cari nada emas atau peach. Phillips mencadangkan Illuminator Nars di Pasir Panas ($ 30; narscosmetics.com).

BERKAITAN: 6 Produk Pernafasan Kulit Yang Akan Mengubah Kompleks Anda

Dan ingat apa yang muncul di Instagram mungkin terlalu banyak untuk kehidupan sebenar, seperti persembahan besar di tempat kerja. “Menonjolkan bukan tentang memandang, ini adalah untuk membodohi orang memikirkan bahawa cahaya ini benar-benar berasal dari anda, seperti anda terhidrasi dan mengambil penjagaan kulit anda dengan baik,” kata Phillips. Oleh sebab itu, “elakkan penonjolan yang kelihatan terlalu putih atau berais. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map