Artis Makeup Emilia Clarke Mendedahkan Rahsia kepada Mata Senyum Muda yang Lebih Muda

Wow, apa yang kelihatan untuk seorang ratu yang diasingkan! Ia sangat menyegarkan untuk melihat Emilia Clarke, yang memainkan Daenerys Targaryen pada drama fantasi hit HBO Game of Thrones, kelihatan begitu moden dan bergaya ketika dia berdagang dalam pakaian Dothraki yang dipakai perjalanannya dan rambut palsu perak untuk pakaian Victoria Beckham biru diraja dan mata kobalt pada malam terakhir tiga musim perdana yang diadakan di Teater Cina TCL di Los Angeles. Dan kami terperangkap dengan artis solek Dawn Broussard (@Dawn_Broussard) untuk mendapatkan sudu di dalamnya! “Dengan warna pakaian dan bagaimana ia manis, moden, dan diselaraskan, kami pergi dengan mata yang berasap untuk menjadikannya titik minat pada wajah,” kata artis solek itu, yang telah bekerja dengan Clarke selama 18 bulan. “Saya mahu ia mempunyai drama dan juga tidak bersalah dan elegan.” Untuk melakukannya, dia menyiapkan muka dengan menggunakan Scrub Clearing Clearing Biore ($ 7 di kedai ubat) untuk “menarik keluar kekotoran,” katanya, kemudian memakai serum menghidrat untuk menanam kelembapan. Broussard kemudian menggunakan banyak kelabu besi dan aksen perak, tetapi dicampur dengan cahaya lancar. Jika anda mencuba rupa, pastikan untuk mendengar hujung Broussard yang paling penting: Pair mata yang berat dengan pipi dan bibir warna merah jambu yang merah jambu untuk memastikan kelihatan segar, moden dan muda. “Ia begitu sengit dan dramatik dan nada ini memainkan warna gelap untuk kelihatan lebih tidak bersalah,” katanya kepada InStyle.com. Dikenali!

Plus, lihat arahan langkah demi langkah untuk mata yang berasap.

LEBIH:• Lihat Keindahan Kecantikan Spring! • Emas Debut Pakaian Emilia Clarke pada Hari Ini • Coldplay Drummer Cast on GoT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 76

map