Ashley dan Mary-Kate Olsen Bekerjasama dengan StyleMint Pada Koleksi Aksesori Kosmik

Dapatkan teruja, Ashley Olsen dan Mary-Kate Olsen sedang merancang koleksi aksesori yang bergaya dan terjangkau! Sebagai sebahagian daripada Siri Studio StyleMint, adik-beradik yang bergaya akan melancarkan AMKxSM-kapsul mestilah mempunyai gabungan estetika reka bentuk moden Olsen dengan gaya gaya StyleMint yang serba boleh. Kerjasama itu meliputi lapan keping perhiasan dan dua gaya beg tangan yang datang dalam pilihan kain dan warna, termasuk perak logam, angkatan laut, dan langit biru.

BERKAITAN: Elizabeth dan James Melancarkan Minyak Perfume-Cari Olsen Yang Memakai Setiap Aroma

“Kami menarik inspirasi dari buruj dan mencipta kepingan serba boleh yang beralih dari siang ke malam,” kata Ashley InStyle koleksi itu, yang mempunyai permata bertaburan dan palet langit malam yang memberikan keluhan yang elegan kepada tradisi horoskopik. Mary-Kate menambah: “Kami memberi tumpuan kepada reka bentuk minimalis yang boleh dicampur, dipadankan, dan berlapis, namun cukup kuat untuk dipakai sendiri.”

Ashley and Mary-Kate Olsen AMKxSM StyleMint Collection
Foto kesopanan

Bagaimanakah anda memakai anting-anting, rantai tangan, kalung, cincin, dan banyak lagi yang mereka bentuk? Ambil isyarat dari pasangan yang bergaya. “Jika anda mempunyai beberapa lubang anting-anting, pakai sepasang anting-anting drop Pyxis pada telinga yang sama untuk melihat asimetris,” kata Mary-Kate. “Saya suka idea untuk membuat kepingan berstruktur dengan yang lebih halus. Sepasang gelang Hydra dengan rangkaian tangan Lynx,” kata Ashley.

Ashley and Mary-Kate Olsen AMKxSM StyleMint Collection
Foto kesopanan

Apabila ia datang kepada penciptaan beg, Olsen mempunyai visi tertentu. “Kami sentiasa reka bentuk dengan fungsinya,” kata Ashley. “Setiap beg boleh dibawa sebagai kopling atau digunakan untuk memegang barang-barang harian, termasuk solek dan perhiasan.”

Cari AMKxSM ($ 29.99 hingga $ 39.99) apabila ia dilancarkan pada 1 Nov secara eksklusif di StyleMint.com.

FOTO: Evolusi Mary-Kate dan Posisi Perfect Ashley Olsen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map