Ashley Graham Akan Memilih Penggunaan Syarat-syarat ini dan Tidak “Plus-Size”

Model Ashley Graham adalah mengenai positiviti badan. Dia kerap bertanya bahawa wanita memeluk siapa mereka, tanpa mengira saiz, dan sering mengambil media sosial untuk membuatnya kuat dan jelas.

Pada bulan Januari, dia berkongsi foto yang menonjolkan selulitnya untuk menunjukkan kepada orang lain bahawa sesiapa sahaja boleh yakin, berani, dan seksi. “Saya rasa tidak ada yang lebih nyata daripada itu. Ia ada di sana. Saya tidak takut untuk bercakap mengenainya. Saya tidak takut untuk menunjukkannya. Dan saya tidak fikir wanita lain juga harus malu dengan mereka, “katanya InStyle dalam bulan April.

Sebagai model utama dengan kerjaya koleksi depan yang direka bentuk untuk pelbagai bentuk dan saiz, pemikiran berusia 29 tahun mengenai istilah “plus-saiz” layak mendapat pengakuan.

Dalam temu bual baru dengan Majalah New York, yang berusia 29 tahun menerangkan pandangannya dan menerangkan bagaimana ia membayangkan ada perbezaan antara badan “normal” dan “yang lain”.

“Ia seperti, ‘Plus apa?” Katanya. “Itulah sesuatu yang selalu saya diberitahu: Anda tidak cukup baik kerana anda bersaiz besar.”

@NYMag

Jawatan yang dikongsi oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

“Saya tidak di sini untuk mengharamkan perkataan itu dari kamus,” katanya. Cadangan beliau? Gunakan “kurva” atau “curvy” sebagai ganti frasa.

BERKAITAN: Koleksi Lingerie Terbaru Ashley Graham adalah Haba Tulen

Akhirnya, ia adalah cara dia memberi kesan terhadap wanita, dan hakikat bahawa mereka mendekati dia di kereta bawah tanah untuk mengucapkan terima kasih kerana menggunakan suaranya, yang memindahkannya. “Mereka melihat dan pergi, ‘Jika saya mempunyai seorang gadis ketika saya di sekolah menengah bercakap tentang cara anda bercakap tentang tubuh anda, hidup saya akan berbeza.'”

Terpujilah tepukan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map