Ashley Graham Berkongsi Shots Bikini Unikaru dan Mahu Anda Lakukan Sama

Tiada badan yang sempurna dan Ashley Graham mahu wanita di mana-mana untuk mendapatkan selesa memamerkan fizikal mereka. Model itu, yang semuanya mengenai imej badan yang positif, berkongsi satu siri klip dan klip video sendiri di laman Instagram dan Snapchat sepanjang hujung minggu dan menggalakkan orang lain untuk menyiarkan gambar baju renang mereka juga.

“Tunjukkan badan berenang anda! Ambil gambar dalam baju renang, kongsikannya, tandakan dengan #MySwimBody dan tandakan kawan anda untuk menyiarkannya-anda boleh memenangi baju renang percuma dari @swimsuitsforall! @Denisemmercedes, giliran anda // bikini adalah dari koleksi saya sendiri di swimsuitsforall.com//, “dia memaparkan imej dirinya hari Ahad, duduk di pantai di Delaware dalam bikini biru dan warna hitam.

BERKAITAN: Ashley Graham kelihatan Red Hot di Tiny Bikini di Vegas

Tunjukkan badan berenang anda! Ambil gambar dalam baju renang, bagikan, tegakkannya dengan #MySwimBody dan tandakan kawan anda untuk menghantar mereka – anda boleh memenangi baju renang percuma dari @swimsuitsforall! @denisemmercedes, giliran anda. // bikini adalah dari koleksi saya sendiri di swimsuitsforall.com//

Foto yang disiarkan oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

Dalam klip Boomerang Graham mencatatkan hari yang sama, dia menyerang pose dari sisi ke sisi dalam bikini dan meletupkan kamera. “Paha saya sangat seksi, mereka tidak boleh berhenti menggosok antara satu sama lain! [Swimsuit] oleh Me !! Boleh didapati di @swimsuitsforall. Lihat lebih lanjut mengenai snapchat saya #beautybeyondsize #shakewhatyourmamagaveya,” dia memakainya.

Paha saya sangat seksi mereka tidak boleh berhenti menggosok antara satu sama lain! ��by Me !! Boleh didapati di @swimsuitsforall ��Lihat lebih banyak mengenai snapchat saya #beautybeyondsize #shakewhatyourmamagaveya

Video yang disiarkan oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

Graham kerap bercakap mengenai positiviti badan di media sosial, malah menyiarkan frasa yang sama pada ‘gram hanya sehari sebelumnya. “Frasa yang saya gunakan itu adalah alat untuk membantu saya mula mencintai badan saya .. Bercakap kehidupan ke dalam badan anda sangat penting setiap hari. #Lovetheskinyourein,” dia menaipkan meme.

Frasa yang saya gunakan itu adalah alat untuk membantu saya mula mencintai badan saya .. Bercakap kehidupan ke dalam badan anda sangat penting setiap hari. #lovetheskinyourein

Foto yang disiarkan oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

Suka kulit yang anda ada, sememangnya. Teruskan inspirasi, Ashley.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map