Ashley Graham kelihatan lebih panas daripada pernah di belakang gambar-gambar dari SI Swimsuit Shoot

Apa yang lebih steamed daripada Ashley Graham 2017 Sports Illustrated’s Isu Swimsuit menyebar? Foto-imej di belakangnya dari pukulannya.

Model teratas berkongsi satu siri gambar pada hujung minggu dari hari yang ciri-cirinya terputus, dan gambar-gambar seksi memaparkannya di pantai-pantai Fiji dalam pelbagai sut tali belakang. Graham mengembara dalam segala-galanya dari bikini rhinestone yang mendedahkan kepada satu keping, memamerkan lengkung pembunuhnya dalam setiap dan setiap rupa.

tk
theashleygraham / instagram

BTS dari pemotretan @si_swimsuit saya di #Fiji, “dia memaparkan tayangan slaid ‘gram.

BTS dari shoot @si_swimsuit saya di #Fiji

Jawatan yang dikongsi oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

Pemain berusia 29 tahun itu membuatnya SI Debut renang tahun lalu, apabila dia dipaparkan sebagai salah satu daripada lima Rookies of the Year. “Tubuh awak sudah bersedia,” katanya InStyle pada masa itu. “Ya, anda perlu pergi ke gim, tetapi anda tidak perlu memakai bikini itu untuk hari itu.”

Dan dia juga betul tentang perkara lain-kesan yang muncul dalam majalah itu akan berlaku dalam hidupnya. “Ia akan membawanya ke tahap yang lain. Saya rasa bertanggungjawab terhadap begitu banyak wanita kerana saya mewakili sejenis wanita yang belum diwakili dalam Sukan Illustrated,”dia berkongsi.” Langit adalah batas dengan kerjaya saya. “

BERKAITAN: Ashley Graham Mempunyai teman lelaki berpisah dengannya Sebelum dia mendapat “Terlalu Lemak”

Lebih banyak Ashley, sila.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map