Ashton Kutcher Mendedahkan Seks Bayi No 2 dengan Mila Kunis

Mila Kunis dan Ashton Kutcher menjangkakan bayi lelaki!

Pada hari Khamis, ayah kedua Ashton Kutcher dihentikan oleh Hari ini tunjukkan untuk berbual tentang sitkom Netflixnya The Ranch dan hidup bersama isterinya, Kunis, dan anak perempuan muda, Wyatt. Dan sementara di sana, pelakon itu juga mengesahkan seks bayi No 2 dengan cara cerita manis tentang anak sulungnya.

Kutcher humorously menggambarkan pertukaran di rumah baru-baru ini yang berlaku di kalangan dirinya, isterinya, dan Wyatt, yang baru merayakan ulang tahun kedua pada 1 Oktober.

“[Wyatt] menunjuk pada Mila dan dia seperti ‘saudara lelaki’ ketika dia menunjuk ke perut dan dia menunjuk kepada ayah dan dia seperti, ‘bir,’ kata Kutcher. “Dan, saya fikir dia mendapat sesuatu di dalam perut.”

Walaupun jenaka dan pengalaman yang dia telah bangkit daripada menaikkan Wyatt, Kutcher juga menyatakan beberapa kebimbangan mengenai menjadi ayah kepada dua anak: “Saya suka, ‘Bagaimana saya akan berlari selepas yang pertama dan berurusan dengan [seterusnya satu]? ‘”

“Saya fikir yang pertama meletihkan pada permulaan, saya agak ketakutan, jujur,” katanya Hari iniSavannah Guthrie, yang juga menjangkakan anaknya yang kedua.

BERKAITAN: Tonton Ashton Kutcher Secara Tidak sengaja Rip Seluarnya Semasa Bercakap Tentang Anaknya Wyatt The Tonight Show

Ketahui pemikiran Kutcher mengenai kostum Halloween keluarganya dan banyak lagi di video di atas. Tangkap episod baru The Ranch pada Netflix Jumaat, 7 Oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 72

map