Ashton Kutcher Reminisikan pada Kiss On-Screen Pertama dengan Mila Kunis

Seperti yang kita semua tahu, percintaan Ashton Kutcher dan Mila Kunis bermula apabila kedua-dua pasangan bermain di skrin Jackie Burkhart dan Michael Kelso Itu menunjukkan 70-an.

Sekarang, hampir dua dekad selepas persembahan pertama disiarkan, dan dua kanak-kanak kemudian, Kutcher meyakinkan kami bahawa lovebirds yang berkahwin dengan bahagia selalu ditakdirkan untuk bersama, kerana dia mencerminkan ciuman canggung pertama dengan bintang dan bagaimana hubungan mereka dimainkan seperti rom com IRL semasa temu bual di pertunjukan radio Howard Stern.

“Ia benar-benar pelik, saya suka, ‘Adakah ini tidak sah? Seperti saya boleh – saya dibenarkan?'” Pelakon itu mengaku. “Ia benar-benar janggal kerana saya seperti anak berusia 19 tahun, saya rasa saya adalah ciuman pertama, seperti dalam persembahan, kami mempunyai cium pertama kami memorial pada rancangan TV!”

TK
Fox

Walaupun Kutcher tidak mempunyai perasaan untuk bintang bersama pada masa itu, dan memikirkannya “seperti kakak saya,” katanya kepada tuan rumah bahawa dia percaya Angsa Hitam bintang telah menghancurkannya walaupun penafiannya. 

“Dia berbohong! Dia suka, jurnal atau seperti, buku harian dari ketika dia masih kecil di mana dia menulis,” Oh, lelaki ini panas. ” Dia fikir saya comel! ” Dia berseru.

VIDEO: Anak Perempuan Mila Kunis 2 Tahun Berpikir Kepada Kakaknya Kecil Adalah Bayi Sendiri

Apabila pasangan itu memutuskan untuk mencuba percintaan mereka pada tahun-tahun kemudian, ayahnya dengan dua senyuman berkata bahawa hubungan awal mereka mencerminkan yang digambarkan dalam komedi romantis yang sangat mirip duo itu: No Strings Attached dan Rakan-rakan dengan faedah.

“Kami secara sah hidup dalam filem kami,” katanya. “Ia adalah pelik dan cepat, dia seperti, ‘Anda tidak bersedia untuk berada dalam hubungan’ dan saya seperti, ‘Saya tidak bersedia untuk menjadi seorang hubungan.'”

Bagi mencium pertama pasangan itu, pasangan berusia 39 tahun itu mendedahkan bahawa pelakon itu menggunakan tatik pintar untuk memanaskan perkara.

Dia teringat: “Saya rasa saya merokok pada masa itu, dan saya masih perokok. Dia telah berhenti merokok dan dia suka, dia mahu saya menyukai pukulan tembakan asap rokok supaya dia boleh menarik nafas dan saya suka , ‘Baiklah.’ Dan saya mula melakukan ini. Dan secara beransur-ansur sepanjang malam, ia semakin dekat dan dekat dan dekat. “

BERKAITAN: Ashton Kutcher dan Mila Kunis Telah Dilepaskan Sarjana Muda di Syurga Tidak dibatalkan

Dan yang lain, kata mereka, adalah sejarah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 36

map