#AskDana: Dapatkan Nasihat Gaya dari Dana Avidan-Cohn InStyle melalui Twitter!

Bermula hari ini, InStyleEditor Fesyen Kanan & Koresponden Digital Dana Avidan-Cohn akan menjadi gadis tangan kanan anda pada semua gaya perkara. Ambil dari kami, Dana adalah satu kepercayaan. Beliau mempunyai lebih daripada 10 tahun wawasan industri fesyen dan muncul secara kerap Selamat pagi Amerika dan Hari ini tunjukkan segmen fesyen-tidak menyebut bagaimana dia telah menganjurkan pelbagai acara membeli-belah untuk Christian Dior, Dolce & Gabbana, dan Topshop. Bahagian terbaik tentang usaha baru Dana yang menarik ialah anda boleh bertanya soalan-soalannya bila-bila masa-Tweet tweet di @InStyleDana menggunakan hashtag #AskDana.

Jadi, anda tahu saat-saat panik ketika anda sedang bersiap-siap untuk hari besar di tempat kerja atau tarikh yang panas dan terjebak pada apa yang harus dipakai? Dana gadis pergi anda. Untuk mendapatkan sudu tepat apa yang dia ada untuk anda, bacalah dengan huruf kecil terus dari Dana sendiri.

Dear InStyle pembaca:

Memberi nasihat gaya adalah salah satu perkara kegemaran saya untuk rakan-rakan dan keluarga saya. Saya sentiasa memberi nasihat tentang apa yang harus dibeli, bagaimana untuk memotong kepingan utama, dan apa yang perlu dipakai untuk pelbagai keadaan. Perspektif saya adalah unik kerana saya tenggelam dalam fesyen setiap hari tetapi saya sendiri mempunyai gaya yang boleh didekati.

Saya bukan orang yang mencuba setiap trend di pasaran. Saya tahu apa yang berfungsi untuk wanita sebenar dan merasakan bahawa saya dapat membantu meninggikan gaya wanita tanpa meminta mereka untuk keluar dan menghabiskan satu tan wang untuk potongan yang akan berlangsung satu musim.

Bermula HARI INI saya akan menjawab sebanyak mungkin anda! Tweet Q anda kepada saya secara langsung di @InStyleDana menggunakan hashtag #AskDana. Kami akan menjawab soalan kegemaran kami di @InStyle.

Saya tidak sabar untuk mendengar daripada anda!

071614-dana-twitter-signature-480.jpg

Ia hampir bunyi terlalu baik untuk menjadi kenyataan, bukan? Jika anda mahukan lebih banyak daripada Dana, semak lajur #HowToWearIt mingguannya-dia mungkin menjawab beberapa soalan gaya terbakar anda.

Dan pastikan anda mengikuti kedua-duanya @InStyleDana dan @InStyle jadi anda tidak terlepas sesuatu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 35 =

map