Astrologer Susan Miller mengenai Apa yang Merkuri dalam Retrograde Maksud untuk Membeli-belah Percutian Anda

Disember bermula dengan aktiviti aktif, dan anda akan bijak membuat senarai hadiah anda dan pergi membeli-belah dengan serta-merta. Mercury secara rasminya akan turun dari 19 Disember hingga 8 Januari. Ini boleh menjadi tambahan apabila Mercury keluar dari fasa akan memaksa kita untuk melambatkan dan menyambung semula dengan keluarga dan rakan-rakan yang dikasihi yang tidak kita lihat pada usia.

Kelemahan untuk Mercury mundur akan bahawa pembeli akhir-akhir ini akan kecewa dengan kurangnya peruncit saham yang ada. Sebaik sahaja anda akhirnya mencari hadiah yang ideal, saiz, warna, atau nombor model mungkin salah, tanpa keupayaan untuk mendapatkan masa yang tepat pada masanya. Ia tidak bijak untuk membeli elektronik apabila Mercury merosot, 19 Disember hingga 8 Januari, dan anda akan merasakan daya raksa Merkuri 10 hari sebelum tarikh ia berubah retrograde. Menjadi bijak dan belanja lebih awal, mengelakkan frustrasi, orang ramai, dan kos penghantaran ekspres yang tinggi.

BERKAITAN: 15 Scorpi Terkenal Merayakan Ulang Tahun Berlaku Lama

Belanja di luar, bulan bermula dengan anda yang teruja dan ceria. Disember 1 memegang penjajaran yang indah antara Marikh dan Musytari, bergabung dengan kuasa planet aksi dan planet yang bernasib baik. Ia adalah masa untuk menjadi bermotivasi dan baut keluar dari pintu untuk mencapai impian yang sayang kepada anda sebelum tahun itu.

Apabila Marikh sampai ke Uranus pada 6 Disember, kita semua akan mendapat faedah dari penerimaan bersama dua planet yang kuat. Sambutan bersama adalah apabila planet pertama bergerak dalam tandatangan peraturan planet kedua, dan sebaliknya-keadaan yang sukar untuk ditemui di langit memandangkan planet yang berlainan, orbit lambat dari planet-planet ini, tetapi yang akan, terasa sangat dirasakan bulan. Mars berada dalam Aquarius, peraturan Uranus, dan Uranus berada di Aries, menandatangani peraturan Marikh, yang membolehkan dua planet ini bertindak seperti teman-teman, membantu satu sama lain melakukan tugasnya untuk mencapai prestasi puncak. Idea anda akan menjadi asal sekarang, dan lebih-lebih lagi, anda akan mempunyai pemacu untuk menjadikannya berjaya. Pergi kehadapan!

Ia akan menjadi sukar untuk mengalahkan hari seperti permata, 9 Disember, apabila Matahari dan Jupiter yang hebat akan menjadi persetujuan yang sempurna. Ia adalah hari anda akan disemai dengan nasib dan kebahagiaan, jadi kini idea kepada bos atau klien anda, melancarkan produk baru atau, dari segi cinta, jadilah tarikh pertama sebagai beberapa contoh. Jika anda mengambil risiko yang bijak anda akan menang.

Siapa kata orang dewasa tidak boleh melamun? Pada 10 Disember dan 27 Disember, dengan segala cara, lakukan. Mercury, planet pemikiran, dan Neptunus, planet imaginasi, akan bekerjasama untuk membawa anda visi sinematik masa depan yang anda harapkan. Ia mungkin tidak dapat dicapai, tetapi terus mencuba-anda akan dapat memahami sasaran anda tidak lama lagi. Buat resolusi Tahun Baru anda, untuk itu anda boleh memikirkan masa depan yang lebih baik, anda boleh menjadi kenyataan sekarang.

Sepanjang hujung bulan Disember 10 hingga 11 Disember, jangan keterlaluan. Senarai anda akan panjang dan mudah untuk meregangkan diri anda terlalu kurus. The Sun and Saturn conjoin, yang menambah sehingga pertemuan api dan ais, dua bedfellows aneh untuk mengatakan sedikit. Ia adalah hari untuk kekal praktikal dan tidak biasa, walaupun dikritik. Lain-lain akan menjadi terlalu panas-mengambil apa-apa grumpiness yang ditujukan kepada anda dengan mengangkat bahu dan senyuman. Perkara akan bertambah baik dalam satu atau dua hari.

Bulan penuh di Gemini akan berlaku pada 13 Disember, membawa dua kuasa yang berbeza sekaligus-kebahagiaan dan tekanan – untuk Zuhal akan menentang bulan ini, mengingatkan kita bahawa orang lain mengharapkan kita, dan kita masih mempunyai senarai tanggungjawab untuk dipenuhi. Melembutkan ini, Musytari akan berada di sudut surgawi ke bulan purnama, membawa kebahagiaan dan kegembiraan, dan membantu kita bangkit di atas keributan. Ini tidak akan menjadi masa yang ideal untuk perjalanan-tunggu sehingga 17 Disember hingga 18 Disember jika anda boleh, oleh itu anda akan melihat kelewatan yang lebih sedikit.

VIDEO: Hadiah Kecantikan Holiday Terbaik Di bawah $ 10

 

Dua hari yang paling mempesonakan pada bulan Disember akan bertepatan dengan cuti yang banyak orang di seluruh dunia meraikan. Krismas dan Hanukkah jatuh pada hari yang sama tahun ini, dan Kwanzaa jatuh sehari selepas, 26 Disember. Pada 24 Disember, Saturnus yang stabil akan bekerja dengan jenius Uranus untuk membuat rancangan inovatif yang praktikal dan boleh, dengan sedikit kebijaksanaan, membawa keuntungan jarak jauh. Janji yang dibuat pada 24 Disember akan dijanjikan.

Keesokan harinya, 25 Disember, membawa Venus yang bermurah hati, berpakaian dengan nine, bertemu dengan tiga orang pembesar yang berkuasa: Musytari, Uranus, dan Saturnus, satu aspek yang menarik dari pesona, keharmonian, dan kegembiraan yang hebat. Walaupun anda tidak merayakan cuti keagamaan, sukar untuk tidak merasakan kebaikan terhadap orang lain di udara pada masa ini.

Bulan baru yang indah di Capricorn tiba pada 28 Disember, arm-in-arm dengan powerhouse Pluto, dengan Mars dan Neptune bersorak di luar. Bulan baru ini akan membawa anda tenaga dan motivasi untuk membuat rancangan kukuh untuk membuat impian sebuah realiti, tema berulang yang akan kita rasakan pada bulan Disember. Rancang pada hari-hari selepas bulan baru ini, tetapi tunggu sehingga Mercury pergi langsung pada 8 Januari untuk menandatangani kertas dan mendapatkan benda bergulir.

Malam Tahun Baru membawa Marikh konjunct Neptunus di Pisces, getaran lirik yang hanya dibuat untuk perayaan swasta selama dua. Sekiranya anda tidak mempunyai seseorang yang istimewa, cari kawan-kawan dan reka bentuk yang berskala rendah, permata pada waktu petang. Bulan akan berada di Aquarius, tanda masa depan, jadi petang ini, menimbulkan impian masa depan yang bahagia dan menahannya di dalam hatimu. Pada tahun 2017, impian menjadi kenyataan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 46

map