Astrologi Says This Is The Best Match for Becca Kufrin The Bachelorette

Pada episod malam ini The Bachelorette, Becca Kufrin akan membuang satu daripada dua teman lelaki yang tersisa dan membuat yang lain tunangnya. Sudah menjadi “perjalanan” yang sukar bagi pemain berusia 28 tahun itu, yang berjuang untuk menentukan mana-mana pelamar yang tidak dapat dielakkannya, yang dapat dilihat oleh dirinya sendiri yang berjalan di lorong dengan menyaksikan pertunjukan langsung pada musim depan Sarjana Muda di Syurga). Tetapi menurut ahli nujum Kathy Biehl, kosmos kuat memihak seorang lelaki ke atas yang lain.

“Orang ramai lebih tertumpu pada keserasian matahari,” kata Biehl, bagaimana orang biasanya melihat bintang untuk nasihat cinta – dan berdasarkan tanda cahaya matahari sahaja, tidak Garrett nor Blake adalah perlawanan kosmik. Tetapi, dia menambah, “Itu tidak semestinya sama sekali.” Jadi Biehl menggali lebih jauh ke dalam carta astrologi mereka.

Sebagai seorang Aries, dia berkata, “Becca mempunyai keperibadian yang kuat dan rasa dirinya sendiri, dia bebas dan mulia, dan nilai-nilai yang bernafas ruang dan keupayaan untuk menjadi dirinya sendiri. Dia akhirnya akan melakukan yang terbaik dengan seseorang yang boleh berdiri di sampingnya yang sama, bukannya sama ada cuba untuk menguasai atau membenarkan dia untuk sentiasa memimpin. “

BERKAITAN: Baca Bachelorette Frontrunner Garrett’s Full Apology for Likes and Sexist Instagram Suka

Peminat yang sesuai dengan rang undang-undang?

Maaf, Amerika, bukanlah yang anda perakar: “Hubungannya dengan Garrett adalah lebih baik dari segi astrologi untuk keserasian jangka panjang, dan cinta, penerimaan dan pemahaman bersama,” kata Biehl.

Tetapi itu mungkin tidak jelas kepada Becca, kerana dia dan Blake nampaknya berkongsi sesuatu yang dia dan Garrett tidak lakukan. “Alam semulajadi Aries mungkin lebih suka kegembiraan dan cabaran, yang dia ada bersama Blake,” Biehl menerangkan, kimia a.k.a Becca dengan Blake adalah semua kembang api. “Dia mungkin tidak menyedari nilai hubungannya dengan Garrett kerana ia terasa sangat wajar dan selesa – dan Blake mungkin lebih tinggi.”

Sekiranya Garrett dan Becca berakhir bersama, pasangan itu mungkin masih mempunyai beberapa halangan galaksi untuk diatasi, kata Biehl. Akhirnya, “teras emosinya akan mendorong pilihannya.”

Di bawah ini, Biehl memecah apa yang dikatakan alam semesta tentang kedua-dua hubungan.

BERKAITAN: Bachelorette Becca Kufrin Adakah Terlibat: “Saya Akhirnya Dapat Menemui Saya”

Tiada apa-apa seperti serbuk musim lewat di Rocky Mountains. Tune in tomorrow #hometowns #bailey #bachelornation #thebachelorette #coloRADo #powpow

Satu jawatan yang dikongsi oleh Blake Horstmann (@ balockaye.h) pada

Blake, Taurus

“Becca dan Blake adalah contoh yang menarik,” kata Biehl. “Dia adalah impulsif, tegas, dan berani, sementara dia mempunyai pendekatan yang boleh dipercayai, stabil-Eddie.”

Yang membuat sambungan magnet mereka, Biehl menambah. “Dengan cinta dewi Venus yang menyerupai matahari Taurus, dia mempunyai coretan sensual yang menarik yang dia dapati tidak dapat dinafikan.”

Tetapi bukan sekadar tarikan fisik yang mereka kongsi – kuasa bintang mereka menunjukkan mereka akan menjadi jenis pasangan yang boleh bertahan selama berjam-jam bercakap dan membuat mata googly antara satu sama lain. “Terdapat penanda keserasian yang indah yang bermakna mereka boleh bercakap tentang ribut, dan mungkin lebih banyak, dengan hubungan yang indah antara Marikhnya (pemacu seks) dan Venus (gaya hubungannya).”

BERKAITAN: 10 Kali Sarjana Muda Benar-benar Aneh Mengenai Seks

Kenangan Khamis. Selfies pada satu kami di satu tarikh di Utah :) #bachelorette #utah #parkcity #tbt

Satu jawatan yang dikongsi oleh Garrett Yrigoyen GY (@gy_yrigoyen) pada

Garrett, Pisces

Walaupun Blake dan Becca berkongsi sambungan kosmik, Garrett dan Becca boleh berjalan lebih mendalam.

“Becca dan Garrett mempunyai ciri-ciri rakan seumur hidup dan, jika mereka memilih laluan ini, cinta kekal,” kata Biehl. “Mereka mempunyai banyak carta bertindih dalam tanda kesetiaan Aquarius, yang memperlakukan persahabatan sebagai satu bentuk agama – dan juga keperluan ruangnya. Keselesaan semulajadi mereka mungkin keliru untuk persahabatan, tetapi ada banyak lagi yang berlaku di sini. “

Mereka pasti mempunyai perbezaan mereka, kata Biehl. “Benar, dengan matahari Pisces, dia sedikit lebih lembut daripada dia, tetapi cartanya menghubungkannya secara kompatibel dengannya, melalui pautan yang ketat kepada beliau yang luas, memelihara Musytari dalam Kanser. Pautan ini juga menimbulkan percintaan dan suasana yang lembut dan seksi.”

BERKAITAN: Kenapa Joe Grocer itu Benar Dapatkan Potong dari The Bachelorette pada Malam Satu?

Mereka juga boleh mencari gaya perhubungan antara satu sama lain dan kadang-kadang. “Dia lebih bersimpati dan tidak langsung daripada dia, dengan Bulan di Libra, yang mungkin merasa seperti di masa bersama dengan Aries yang terus terang – atau mungkin merasa lega ketika dia memimpin dan menolong dia keperluan diplomasi,” kata Biehl.

Tetapi mereka juga berkemungkinan berkongsi falsafah yang sama dengan yang sama dengan cinta, katanya. “Mereka berdua mempunyai cinta dewi Venus dalam Aquarius, yang bermakna mereka mempunyai pendekatan yang sama untuk hubungan! Dan juga bahawa dia menghargai seorang wanita dengan fikirannya sendiri. “

Peminat akan mendapati bahawa Becca ditarik ke arah Garrett dari satu malam, memberikan kesan pertama kepadanya dan memberitahu dia dia membuatnya merasa seperti di rumah – dan ada sebab yang pasti untuk itu, kata Biehl. Salah satu tumpang tindih pada carta horoskop mereka, dia nota, “mempunyai aspek karma, yang mungkin membuatnya dengan serta-merta merasa seperti seseorang yang dia kenal selamanya. Gaya fikiran dan perbualannya sepadan dengan visi lelaki yang ideal. “Selain itu, dia berkata,” akalnya sangat menggoda kepadanya. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 18

map