Audra McDonald dan Will Swenson Selamat Datang Baby Girl-Lihat Foto Sweet

Tahniah kepada doktor haiwan Broadway: Audra McDonald dan Will Swenson hanya menyambut anak pertama mereka, seorang bayi perempuan bernama Sally James.

“@Thewillswenson dan saya sangat gembira untuk mengalu-alukan Sally James McDonald-Swenson, lahir malam tadi pada 11:16 malam,” tulis berusia 46 tahun itu di Twitter. “Hati kami penuh.”

The Latihan persendirian bintang berkongsi foto pertama kakinya yang sedikit manis pada hari Khamis. Menurut Orang, Sally James dinamakan selepas ibu terlantar Swenson, Sally, dan bapa akhir McDonald, Stanley James.

Pelakon pertama kali mengumumkan kehamilannya pada bulan Mei, menulis, “Siapa tahu bahawa menari paip semasa perimenopause boleh menyebabkan kehamilan? Akan dan saya benar-benar terkejut-dan gembira-menjangkakan tambahan baru kepada keluarga kita. “

Walaupun kehamilan tidak dijangka, ini bukan anak pertama untuk sama ada bintang. McDonald adalah ibu kepada anak perempuan berusia 15 tahun, Zoe Madeline, dan 43 tahun Swenson adalah bapa kepada dua anak lelaki, Sawyer berusia 12 tahun dan Bridger berusia 15 tahun.

BERKAITAN: Setiap Selebriti Bayi Lahir pada tahun 2016

Kami ingin semua yang terbaik untuk keluarga yang semakin meningkat ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 15

map