Bachelorette kegemaran anda Tolak Adakah Sekarang Bahagian Terbaik Sarjana Muda di Syurga

Subjek: Joe Amabile

Umur: 31

Pendudukan: Terlibat dalam Kedai Runcit

It’s #AlmostParadise, yang bermaksud anda akan terlibat dalam percintaan musim panas yang lain dengan menolak yang paling disukai daripada Sarjana Muda musim lalu, termasuk – yang paling penting – kegemaran peminat awal dan, IMHO, Becca Kufrin yang hilang, Joe Amabile. Anda akan ingat Joe sebagai tukang gunting rambut berusia 31 tahun dari Chicago dengan aksen tebal yang tidak akan membiarkan anda melupakannya. 

Walaupun kami hanya mendapat satu episod dengan Joe pada musim Becca, dia tidak pernah dilupakan (walaupun barisan malam pembukaannya kepada Becca adalah, “Saya Joe, dan saya terlupa apa yang akan saya katakan kepada anda”). Beliau mempunyai rasa humor sepanjang malam, menyiarkan a Seinfeld klip Kramer selepas dia dibuang di Instagram dan menjadikan Amerika lebih menyayangi dia. Joe berada di dalam hati kita dan di kedai kami, tetapi tidak di skrin TV kami. Malam ini perubahan. Tetapi sebelum kita melihat Joe berkembang Syurgatanda tangan tandatangan tambahan, mari kita lihat apa yang kita pelajari tentangnya sejak tarikh itu dengan Becca.

Joe, seperti yang anda tahu, dikenali sebagai Grocery Store Joe. Pada usia 31, dia adalah pemilik perniagaan, menjalankan kedai runcit sendiri di Chicago, menurut ABC, walaupun sumber lain memanggilnya pembeli hasil. Sama ada, dia tahu banyak tentang semangka, seperti yang dibuktikan oleh foto Instagram ini, dia mencatatkan diri sendiri yang memilih tembikai dalam gudang tembikai dan batang tembikai berenang yang dia pakai untuk melihat Becca buat kali pertama sejak penghapusannya.

BERKAITAN: Kami, Suka, 80 Persen Pasti Siapakah Sarjana Muda Seterusnya

Lihat siapa yang saya dapati @bohof �� dan batang berenang tembikai ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Joe Amabile (@ joeamabile1) pada

Tetapi ini sebenarnya kerjaya 180 untuk Joe, yang merupakan “salah satu peniaga termuda di bursa saham Chicago,” menurut ABC. Sukar untuk percaya kerana dia begitu … sejuk? Tetapi dia meninggalkan hari kewangannya dengan 20-an untuk menyertai perniagaan tempatan keluarganya. Dan dengan jujur, apa kerjaya kuasa bergerak.

Tidak seperti beberapa rakan Bach Nation, Joe tidak mempunyai sejarah yang sangat panjang dengan media sosial. Ia hanya dua minggu selepas dia dihapuskan The Bachelorette bahawa Joe memulakan akaun Instagramnya, mempamerkan pukulan yang ringkas dan lucu kepadanya dengan abangnya yang sama-sama lucu (hlm. seluruh keluarga itu menarik). Keesokan harinya, dia menyiarkan sarapan pagi, a.k.a taco goreng. Dan dalam masa 24 jam, Joe pada dasarnya menjadi seorang penyayang Instagram semalaman. (Yang berkata, Joe, jangan fikir kita tidak melihat video anda membuang bungkus gula-gula!)

Tetapi perkara paling menarik tentang Joe sekarang? Hubungan terakhirnya. Dan saya tidak bercakap tentang percintaan (walaupun, SPOILER: dia dilaporkan mencari satu di surga dan – ah! – ia mungkin Kendall). Bagaimanapun, apa yang kita bincangkan adalah broman murni. Entah bagaimana, Joe, Becca Kufrin yang paling disayangi, dan Zoolander wannabe Jordan Kimball, boleh dikatakan salah satu yang paling dibenci, telah menjadi BFFs. Mereka pergi ke Lollapalooza bersama-sama, mereka memakai biru bersama-sama, dan mereka juga melihatnya Bachelorette finale bersama-sama, hanya dua tunas yang tergantung di sofa yang terang di hadapan sebuah keretanya!

BERKAITAN: The BacheloretteBecca dan Garrett sudah mengalami Perjuangan Hubungan ini

Akhirnya bachelorette yang lebih baik untuk menonton dengan daripada @jordan__kimball

Satu jawatan yang dikongsi oleh Joe Amabile (@ joeamabile1) pada

Joe juga telah mengalahkan Colton dan Jason dari musim Becca. Dan jika tidak, hanya duduk tanpa baju di Chicago sendiri. Kita akan jumpa dia di syurga malam ini! 

Sarjana Muda di premis syurga malam ini pada 8 p.m. ET pada ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 56 =

map