Bagaimana Anna Faris dan Chris Pratt Meningkatkan Anaknya Sejak Memfailkan Perceraian

Keutamaan Anna Faris dan Chris Pratt? Jack anak lelaki berusia 5 tahun.

Pasangan yang disayangi itu mengumumkan perpecahan mereka pada Ogos 2017, dan Pratt secara rasmi memfailkan perceraian dari Faris pada bulan Disember. Tetapi bagaimana hubungan mereka berubah sejak pasangan berpisah? Menurut E! Berita, tumpuan utama adalah anak mereka, yang mereka mencari jagaan bersama.

“Dia dikelilingi oleh begitu banyak cinta,” Faris memberitahu E! mengenai anak kecilnya. “Kami sentiasa mengukuhkan apa yang dia seorang anak yang hebat.” Ibu bangga berkata mereka “cuba disiplin ketika dia agak nakal,” tetapi tahu bagaimana untuk memastikan mereka membesarkannya dengan baik: “Saya fikir kunci itu adalah sekitar dia dengan banyak kegembiraan dan kebahagiaan, yang dia mempunyai satu ton. “

Dia menambah bahawa ia adalah perkara kecil yang dikira. “Saya fikir ia adalah detik-detik kecil dalam hidup, ketika anak anda mengatakan sesuatu yang lucu atau suka untuk saya, saya suka apa yang saya lakukan sehingga saya mendapat sepakan dari perasaan seperti saya dipaku dengan lelucon dengan baik. Dan keluarga dan kawan-kawan! “Katanya.

BERKAITAN: Anna Faris Mengurus Perkahwinan Semasa Memakai UGGs

Kedua-dua Faris dan Pratt meletakkan kesejahteraan Jack di barisan hadapan apabila mereka mengumumkan pemisahan mereka di Facebook. “Anak kami mempunyai dua orang ibu bapa yang sangat mencintainya dan demi kepentingannya, kami ingin menjaga keadaan ini sebagai persendirian yang mungkin bergerak maju. Kami masih cinta antara satu sama lain, akan sentiasa menghargai masa kita bersama dan terus menghormati satu sama lain, “mereka menulis di Facebook.

Kami gembira dapat mengetahui bahawa Jack sedang berjalan dengan baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map