Bagaimana Boyfriend Kate Hudson Terkait dengan Kedua Hadid DAN Jenners

Menanya minda ingin tahu: Siapa yang teman lelaki dan bapa Kate Hudson dari anak perempuannya yang belum lahir, Danny Fujikawa?

Malah media sosial yang paling teliti telah tidak menemui jenis maklumat yang mendalam, lengkap sekali kita mendambakan tentang 32 tahun-selain fakta bahawa dia dahulunya gitaris sebuah band yang dipanggil Ketua, dia adalah co -founder label rekod Lightwave Records, dia seorang penduduk SoCal dan dia-gasp! -once mempunyai rambut panjang dan janggut panjang.

Tetapi dengan satu wahyu utama, kami telah mengetahui bahawa Fujikawa misterius lebih dihubungkan dengan Hollywood daripada yang kita bayangkan. Kami bercakap Hadid! Jenners! Kardashians! Dan semuanya bermula dengan David Foster.

Premiere Of 20th Century Fox's 'Snatched' - Arrivals
Albert L. Ortega / Getty Images

David yang?

David Foster, pengeluar dan artis yang memenangi Grammy, berada di tengah-tengah salah satu pokok keluarga Hollywood yang paling rumit yang dikenali dengan Wikipedia.

Mari ambil langkah.

Dalam sebuah catatan Instagram yang memperingati ulang tahun satu tahun mereka, Hudson mendedahkan bahawa Fujikawa adalah ibu saudara lelaki Foster, Erin dan Sara, yang dia sebut sebagai sahabatnya. Hudson mencatatkan bahawa dia pertama kali bertemu Fujikawa melalui adik-beradik 15 tahun yang lalu semasa kehamilan dengan anak sulungnya dengan bekas Chris Robinson. (Butiran hubungan Fosters ‘dan Fujikawa-khususnya, yang mana ibu bapa Fujikawa telah berkahwin dengan ibu bapa Foster yang tidak dibincangkan secara terbuka).

Kali pertama saya jumpa Danny I berusia 23 tahun dan sangat hamil dengan Ryder. Kakak langkahnya adalah teman terbaik saya @ sarafoster @ infiniti dan jadi ia telah kita berada dalam bulatan yang sama selama lebih dari satu dekad! Setahun yang lalu hari ini Danny membawa saya mendaki dan apa yang saya fikir hanyalah kenaikan dengan kawan keluarga berubah dengan cepat ke tarikh pertama yang tidak dijangka. Tiada langkah dibuat pada tarikh pertama ini. Malah, ia mengambil masa beberapa bulan untuk membuat langkah pertama! Dan sebagai cium pada jambatan ini pasti bagus, ciuman setahun kemudian menjadi lebih manis. Oleh itu, pada tahun ke-15 kami mengenali satu sama lain, kami dapat membuka hati hati kami satu sama lain untuk merasakan cinta yang murni dan benar-benar luar biasa! ❤️Happy birthday date pertama bayi. #LoveThisMan �� #WhatAYear

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Hudson (@katehudson) pada

Dan melalui hubungan bapa mereka, saudara-saudara Foster secara kebetulan berkaitan dengan membunuh semua orang yang terkenal-begitu banyak, sebenarnya, hubungan mereka di Hollywood adalah premis drama drama palsu-VH1 mereka, Hampir tidak terkenal. Untuk rekod, kedua-dua Erin dan Sara sendiri adalah pelakon terkenal dan bekas model dalam hak mereka sendiri, dan sering dilihat di litar parti Hollywood / fesyen. Jika anda tertanya-tanya mengapa nama Sara terasa begitu biasa, mungkin kerana dia baru-baru ini membuat berita itu sebagai orang yang pasti melakukan tidak menggigit Beyonce.

Pertama datang Fosters, maka Hadid.

Dari tahun 2011 hingga tahun 2017, David telah berkahwin dengan Yolanda Hadid, ibu pejabat kerajaan pemodelan Hadid yang terdiri daripada Gigi, Bella dan Anwar, anak-anak Yolanda dari perkahwinannya sebelum ini kepada mogul harta tanah Mohamed Hadid. Oleh itu, Erin dan Sara merupakan bekas beberapa supermodel paling kuat di Bumi.

BERKAITAN: Kejutan, Kate Hudson Adalah Hamil dengan Anak Ketiga!

Tapi tunggu, awak kata sesuatu tentang Jenners.

Ya! Jangan lupa sahabat kita Jenners. Walaupun hubungan semakin lemah dari sini, kita akan pergi dengannya pula. Dari 1991 hingga 2005, Foster telah berkahwin dengan penulis lagu Linda Thompson. Anda mungkin tidak pernah mendengar mengenai Thompson, tetapi anda pasti pernah mendengar bekas suaminya, pemenang pingat emas Olimpik Bruce Jenner, sekarang Caitlyn Jenner, serta anak lelaki pasangan dan Menjaga dengan Kardashians bintang tamu, Brody dan Brandon Jenner. Ironinya, jauh sebelum Kardashians menjadi obsesi budaya pop du jour, wanita-wanita yang berpeluh ke atas Brody Laguna Beach. Oh, bagaimana pasang surut telah berubah.

Jadi itu bermakna kaum Kardashian juga ada dalam campuran itu?

Jangan buat kita salah, kita tahu ia adalah regangan. Tetapi selepas hubungan web, ya, Fujikawa dipisahkan oleh 5 darjah perkahwinan kepada klan Kardashian, memandangkan perkahwinan Caitlyn Jenner sejak dibubarkan dengan Kris Jenner. Jika ini agak membingungkan, Vanity Fair membuat visual berguna.

Bolehkah kita memasukkan Kanye dalam …?

Pasti! Pada ketika ini, mengapa tidak? Walaupun kita berada di sana, mungkin juga termasuk Scott Disick, Tristan Thompson dan Travis Scott, yang merupakan bapa kepada anak-anak Kardashian / Jenners, dan dengan itu sentiasa berhubung.

Jadi bayi Hudson akan menjadi seperti anak yang paling disambungkan di Hollywood.

Kini, kita sentiasa up to date dalam persatuan Foster / Fujikawa, kita boleh memberi tumpuan kepada Hudson, yang dirinya sendiri adalah produk dari dinasti Hollywood yang terkenal. Sambungan yang paling terkenal berusia 39 tahun ialah mama pemenang Oscar Goldie Hawn, yang berkahwin dengan seorang lagi Hollywood A-lister, Kurt Russell. Ayah biologi Hudson adalah Bill Hudson, seorang pemuzik dan pelakon yang paling terkenal sebagai Ayah Kate Hudson (walaupun Wikipedia akan membantah dia terkenal The Hudson Brothers band.)

Hudson dan gadis kecil Fujikawa akan menyertai dua anak lelaki Hudson, Ryder Robinson yang berusia 14 tahun dari hubungannya dengan frontman The Black Crowes, Chris Robinson, dan Bingham Bellamy, 6 tahun dari hubungannya dengan Matt Bellamy dari band Muse. Jadi ya, dia juga akan dikaitkan dengan royalti batu.

Bercakap dengan Talk kembali pada bulan Disember, Hudson berkata tentang hubungan dengan Fujikawa, “kami agak melewati sebahagian daripada mengetahui apa cegukan itu … anda agak melangkau bahagian dari pergi, ‘Oh, anda seperti itu?’ … Saya ‘ telah mengenali keluarganya selamanya … untuk mempunyai sambungan itu benar-benar kuat. “

Semakin anda tahu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map