Bagaimana Chrissy Teigen Adakah Braless Dressing

Cuaca di Miami mungkin panas, tetapi Chrissy Teigen lebih panas. Model berusia 31 tahun melangkah keluar di bandar tepi pantai semalam mengenakan gaun naga yang berapi, dan anda boleh bertaruh dia bertukar kepala sepanjang malam.

Teigen dan hubby John Legend telah menikmati beberapa R & R di Miami hujung minggu ini kerana mereka menghadiri majlis perkahwinan rakan, tetapi walaupun ketika mereka sedang bercuti, gaya ibu panas ini adalah tepat. Teigen dilihat meninggalkan hotelnya semalam mengenakan Lace Dress yang terperinci dari Raisa & Vanessa, dan dia kelihatan seperti dia melangkah keluar dari landasan! Gaun itu, yang sebahagian besarnya semata-mata, menyelamatkan beberapa sulaman yang diletakkan secara strategik, tidak sesuai untuk memakai bra, tetapi Teigen memilikinya, menunjukkan sedikit underboob dan memamerkan bingkai yang sesuai. 

VIDEO: Chrissy Teigen Menunjukkan PJs Big Macnya

 

Gaun hitam dan merah dari koleksi terbaru jenama ini banyak berlaku. Sebagai tambahan kepada panel semata-mata, ia juga mempunyai pinggiran yang elegan, dan motif naga yang rumit di sisi. Teigen melengkapkan nombor hiasan dengan tumit hitam mudah dan klac hitam, serta ekor kuda yang rendah dan bibir merah yang hampir sama.

Dia kelihatan hebat @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @

Satu jawatan yang dikongsi oleh Raisa & Vanessa (@raisavanessa) pada

Cantik @chrissyteigen memakai Raisa & Vanessa Dragon pakaian Lace Maxi terperinci #hautecouture #hautecouture #raisavanessa #chrissyteigen Bergaya oleh @monicarosestyle #monicarosestyle Make up Artist @laurapolko

Satu jawatan yang dikongsi oleh Raisa & Vanessa (@raisavanessa) pada

Sekiranya gaun itu mengingatkan kepada satu lagi penampilan Chrissy Teigen yang baru-baru ini, itu kerana dia mencintai jenama ini sejak kebelakangan ini! The Sukan Illustrated model memakai gaun Raisa & Vanessa serupa dengan perdana L.A. Si Cantik dan Si Hodoh awal minggu ini.

Pergi ke Kecantikan dan Binatang! @laurapolko @allanface @monicarosestyle ❤

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

@chrissyteigen menyentuh permaidani merah di @raisavanessa ✨ �� �� gaya oleh @monicarosestyle #redcarpet #thebeautyandthebeast #johnlegeng #couture

Satu jawatan yang dikongsi oleh Raisa & Vanessa (@raisavanessa) pada

BERKAITAN: Chrissy Teigen Akan Membuat Anda Rasa Lebih Baik Mengenai Berat Fluktuasi Anda

Teigen seolah-olah suka pakaian ini, dan kita perlu bersetuju-dia kelihatan menakjubkan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map