Bagaimana dengan Mengagumkan Troll Sexist, Menurut Ariana Grande

Ariana Grande tidak sama manisnya dengan ponytailnya. Jika anda datang untuknya, dia akan menggigit. Itu menjadi jelas pada hari Khamis apabila troll Twitter menggunakan platform untuk mengkritik hubungannya dengan bekas Mac Miller (aka Malcolm McCormick), beberapa hari selepas laporan berputar bahawa bintang pop semakin selesa dengan Saturday Night Live bintang Pete Davidson.

Jika anda bukan seorang Arianator, ketahui ini: Walaupun Grande menjadi tajuk utama untuk barunya yang baru, rapper itu ditangkap dan ditampar dengan DUI dan hit-and-run selepas memandu Mercedes-Benz menjadi tiang. Sudah tentu, Grande tidak terlibat dalam kejadian itu, tetapi orang-orang menyambung kecelakaan dengan perpisahan mereka.

Dan di sinilah drama Twitter bermula. Pengguna @FlintElijah menyalahkan kemalangan di Grande, memanggil keadaan “menyayat hati,” dan menyindir bahawa dia tidak peduli dengan muzik yang pernah ditulisnya tentang dia.

“Mac Miller berjumlah G kereta api dan mendapatkan DUI selepas Ariana Grande membuangnya untuk seorang lelaki lain selepas dia menumpahkan hatinya kepada album sepuluh lagu kepadanya yang dipanggil feminin ilahi hanyalah perkara paling menyedihkan yang berlaku di Hollywood,” tulisnya. Kita boleh memikirkan cerita Tinseltown lain yang menyayat hati (seperti, anda tahu, gangguan seksual), tetapi mari kita teruskan.

BERKAITAN: Ini Adalah Bagaimana Gwyneth Paltrow Merasakan Mengenai Ancaman Kematian Brad Pitt Terhadap Harvey Weinstein

Grande tidak mempunyai apa-apa, dan bercakap dalam pertahanannya sendiri. Dalam cangkerang kacang, dia menyampaikan satu kenyataan feminis yang menjelaskan mengapa tidak tepat untuk menyalahkan wanita untuk bagasi emosi manusia, apalagi menyindir bahawa salah lakunya adalah kesalahannya.

“[A] bsurd bahawa anda meminimumkan penghormatan diri dan harga diri wanita dengan mengatakan seseorang harus kekal dalam hubungan yang beracun kerana dia menulis sebuah album tentang mereka, yang [tidak demikian],” tulisnya, menjelaskan bahawa hanya lagu “Cinderella” daripada album 2016 Miller Feminin Ilahi adalah mengenai dia.

Dia meneruskan, “Saya bukan pengasuh atau ibu dan tidak ada wanita yang perlu merasa perlu. Saya telah merawatnya dan cuba menyokong kesunyiannya dan berdoa untuk keseimbangannya selama bertahun-tahun (dan selalunya akan tentu) tetapi menyalahkan / menyalahkan wanita kerana ketidakupayaan seorang lelaki untuk menjaga s-bersama adalah masalah yang sangat besar. Tolong berhenti melakukan itu. “

Grande menyimpulkan bahawa dia tidak selalu berkongsi nuansa hubungan mereka dengan orang ramai, dan dia akan terus berdoa untuknya.

Dalam satu kejutan yang mengejutkan, @FlintElijah membalas dengan tindak balas yang tajam dan menunjuk di mana dia meminta maaf kerana meletakkan kesalahan pada penyanyi itu. “Permintaan maaf saya yang paling tulen, Ariana,” tulisnya. “Saya sangat menyesal saya menyakiti anda dan saya sangat menyesal kerana anda merasakan tweet saya menimbulkan kesan buruk terhadap wanita kerana menamatkan hubungan yang berisiko. Itu bukan niat saya sama sekali.” 

Grande dengan gembira menerima permintaan maafnya, menulis, “terima kasih kerana mendengar saya, saya sangat menghargai tindak balas anda. Menghantar kasih sayang. “

Kes ditolak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 43

map