Bagaimana Erin Andrews memilih DWTS Pakaian Princess Night Princess beliau

Jika anda peminat Disney yang besar, maka anda mempunyai banyak kesamaan Menari dengan Bintang tuan rumah Erin Andrews.

Pada hari Isnin, bintang itu memulakan Minggu 5 dengan tema dalam fikiran. “Untuk malam Disney, saya suka memakai pakaian puteri. Ini sempurna kerana ia mengalir, elegan, dan pelengkap sempurna untuk malam itu, “katanya kepada kami mengenai pakaian Maria Lucia Hohan dan perhiasan Beladora.

Stylist Anita Patrickson membantu dia memilih pakaian fantastik.

Erin Andrews
David Livingston / Getty Images

“Erin betul-betul MENCINTAI Disney, kerana anda mungkin tahu-semua watak, cerita, sihir! Jadi kami benar-benar ingin mencari pakaian yang memberi penghormatan kepada semua fantasi itu tanpa terlalu literal, “kata Patrickson mengenai proses itu. “Ini gaun cantik Maria Lucia Hohan adalah biru yang sempurna. Romantik, tetapi juga mempunyai keanggunan yang bergaya dan mudah dengan gaya klasik. Kami menambah tali pinggang diamanté untuk sedikit berkilau dan glam. “

Patrickson juga berkata perhiasannya dipilih untuk menggambarkan Tinkerbell, Elsa, dan Cinderella. Bagi rambut dan soleknya, ia adalah mengenai melengkapkan pakaian tematik.

TK
Diberkati oleh Erin Andrews

BERKAITAN: Bagaimana Erin Andrews Memilih Pakaian Terinspirasi Hollywoodnya untuk DWTS

Hairstylist Ryan Randall menggunakan R + Co Rockaway Salt Spray ($ 25; amazon.com) dan menyelesaikannya dengan Oribe Superfine Strong Hairspray ($ 37; amazon.com). “Pakaian puteri patut mendapat ketegangan ‘buat malam itu, dan itulah yang kami lakukan,” katanya kepada kami..

Sementara itu, artis solek Lisa Ashley mengambil pendekatan ultra berkilauan. “Ais biru, kemerahan merah jambu pada mata dengan sorotan berkilauan di sekeliling mata dan pipi, dan sentuhan menyentuh serbuk seluruh wajah.”

Skuad glam ini mungkin satu langkah di atas ibu cindy Cinderella sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 50

map