Bagaimana Gaya Anda Meningkatkan Pixie Seperti Anne Hathaway

Memotong rambut anda menjadi pixie boleh dibebaskan. Bukan sahaja anda menumpahkan hujung berpecah, tetapi anda juga meminimumkan masa penggayaan anda ke rehat komersial semata-mata. Dan kemudian, ia memukul anda-anda terlepas dapat menarik rambut anda menjadi ekor kuda. Dan begitulah bermula bulan dan bulan tahap yang canggung, ketika anda menunggu rambut anda tumbuh menjadi bob.

VIDEO YANG DITAWARKAN: Anne Hathaway mengenai Hubungannya yang Rumit dengan Rambutnya

“Tidak ada cara lain untuk menanamnya,” kata gadis pertahanan September, Anne Hathaway, yang pertama kali memotong kunci untuk memainkan peranan memenangi Oscar Les Miserables. “Saya fikir saya berada di sisi yang lain sekarang,” katanya. Dan kami akan bersetuju, hanya dengan melirik shag panjang dagu yang sekarang, gaya rambut pro Orlando Pita untuk isu kami, yang boleh didapati di gerai berita sekarang dan untuk muat turun digital.

Anne Hathaway - Embed 1
Michelangelo Di Battista

“Saya mahu Anne kelihatan hebat, tanpa mengabaikannya,” kata Pita, yang mencipta 10 rambut yang berbeza mencari bintang, satu untuk setiap pakaian yang dia pakai dalam ciri itu. “Ini semua mengenai mengekalkan pergerakannya,” katanya. Bahagian yang terbaik? Pita bergantung kepada hanya dua produk untuk mendapatkan tekstur dan kenyang tanpa kesukaran.

Anne Hathaway - Embed 2
Michelangelo Di Battista

Pertama, dia melepaskan helai dengan Orlando Pita Lift + Plump Volumizing Hair Mist sendiri ($ 32; beautysmostwanted.com) untuk memberikannya beberapa badan. Kemudian, dia kembali dengan Gatsby Hair Paste ($ 10; amazon.com), untuk memberikan lapisan yang dipisahkan, melihat jari yang disisir. Hasilnya adalah cukup serba boleh untuk mendapatkan disematkan di atas dan di bawah mengambil tanpa kehilangan salah satu oomphnya. Tambah Hathaway, “Dia seorang jenius!”

BERKAITAN: Baca Percakapan Candid Anne Hathaway Di dalam September InStyle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 53

map