Bagaimana Gincu Pertama Rihanna untuk MAC Boleh Menjadi Yours

Pada bulan Februari, kami melaporkan bahawa Rihanna sedang mengerjakan koleksi solek dengan MAC, dan kini menunggu selesai! Bermula pada hari Khamis, 2 Mei, penyanyi akan debut gincu RiRi Woo secara dalam talian dan di Barclays Center di Brooklyn, New York, di mana para peminat untuk konsert Diamonds World Tour boleh mengambil tiub di kedai pop-up. The shadow adalah Rihanna mengambil lipstik Ruby Woo ikon MAC, yang dia remixed dengan menambah sentuhan nada wain mendalam dia nikmat. Penyanyi itu akan melancarkan produk tambahan dengan jenama sepanjang tahun ini. “Peraturan tentang tidak memadankan solek anda kepada pakaian anda sudah bertarikh,” katanya InStyle sebelum ini. “Saya melakukannya di atas pentas, memadankan gincu merah ke jaket merah terang atau bayang-bayang mata neon-pink ke jumpsuit merah jambu!” Beli RiRi Woo Khamis, 2 Mei untuk $ 15 di maccosmetics.com.

Tambahan pula, lihat perubahan RiRi di galeri kami!

LEBIH: • Lihat Banyak Hairstyles Rihanna – On You! • Found It! Rihanna Rag & Bone Blazer • Beli Rihanna Penjagaan Kulit dari Video “Tetap”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 85

map