Bagaimana Jason Derulo Berlatih untuk Video Muzik tanpa Baju dengan Jennifer Lopez

Jika anda suka apa yang anda lihat di atas, maka anda akan menyukai video muzik Jason Derulo yang baru. Apabila kita mula-mula mendengar berita bahawa penyanyi berusia 25 tahun itu sedang menjalani rawatan visual epik untuk lagu “Try Me” dengan Jennifer Lopez, imaginasi kami berlari liar. Dan walaupun dia menyimpan banyak maklumat, pada DuJour pesta fesyen majalah di Avenue di N.Y.C. Rabu, beliau mendedahkan bahawa ia akan melibatkan banyak detik-detik berselimut-dan bahawa dia telah mengoyakkan badannya dengan sewajarnya.

“Saya sangat terobsesi dengan bekerja pada hari-hari ini,” katanya InStyle. “Sekarang kami menendang ke gear tinggi, jadi saya melakukan dua hari: latihan kekuatan pada waktu pagi dan kemudian kardio pada waktu malam. Kardio saya akan menjadi sesuatu yang hanya bermain bola keranjang untuk melakukan pita senaman Insanity atau pergi pada satu pukulan mudah sekumpulan kali. ” Rejimen sengit menimbulkan persoalan: Kenapa semua persediaan? “Ia pasti akan menjadi video seksi dengan menari,” katanya. “Ada banyak momen tanpa baju.” Kami menjangkakan aliran yang banyak.

BERKAITAN: Lagu Saya Telah di Ulangi: “Ingin Ingin Saya” oleh Jason Derulo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map