Bagaimana Kate Middleton dan Putera William Memainkan Peranan dalam Breaking Putera Harry dan Breaksy Chelsy Davy

Sebelum Meghan Markle memasuki gambar, Putera Harry mempunyai rangkaian hubungan lain, tetapi tiada apa-apa yang sengit seperti percintaannya dengan kembali, teman wanita off-again Chelsy Davy. 

Pasangan mantan bertarikh selama hampir sedekad, sebelum akhirnya memanggilnya berhenti pada musim panas tahun 2015. Tetapi sebelum perdamaian itu singkat tiga tahun lalu, Harry dan Chelsy mengakhiri perkara selepas perkahwinan diraja pada tahun 2011, dan Kate Middleton dan Putera William dilaporkan bermain peranan dalam pemisahan. 

Putera Harry and Chelsy Davy lead
Jamie McDonald

Menurut biografi journalist Angela Levin Harry: Perbualan dengan Putera, Davy yakin dia dan Harry tidak bermaksud untuk membuatnya untuk jangka panjang sambil menonton Kate dan Will menukar “saya.” 

“Seorang kawan mendedahkan bahawa melihat kegembiraan dan kegembiraan pada hari itu meyakinkan Chelsy bahawa dia dan Harry betul untuk memisahkan,” tulis Levin. “Walaupun mereka mempunyai banyak kesamaan, dia melihat dengan jelas bahawa kerana mereka datang dari dunia yang berbeza ia tidak akan pernah bekerja, terutama ketika dia menghargai privasinya dan menjaga dengan teliti.”

Kate Middleton Wedding Dress
Ian Gavan / GP / Getty Images

Seperti yang dilakukan oleh begitu banyak pasangan hidup, pasangan itu mempunyai “satu belulang terakhir” di Afrika semasa lawatan peribadi pada tahun 2015, demikian menurut pakar ketua Katie Nicholl. 

“Anda sememangnya merasa bahawa kedua-dua mereka tidak pernah bersedia untuk melepaskan hubungan cinta itu,” kata Nicholl InStyle. “Mereka telah mengukir nama mereka ke salah satu batang pokok di ladang keluarga, ia adalah satu persahabatan, ia benar-benar adalah, sehingga sehingga tahun 2015 mereka cuba memberi peluang lain, saya agak terkejut dengan itu dan saya fikir semua orang yang telah jatuh cinta, anda tahu, anda tidak pernah melupakan cinta pertama anda, dan dalam hal ini saya fikir Putera Harry tidak berbeza. “

Setahun kemudian, Davy bercakap dengannya The Times tentang bagaimana sukarnya dia berurusan dengan perhatian media semasa bertarikh Harry. “Ia begitu penuh: gila dan menakutkan dan tidak selesa,” katanya. “Saya mendapati ia amat sukar apabila ia buruk. Saya tidak dapat menahannya. Saya masih muda, saya cuba menjadi anak biasa, dan ia adalah dahsyat. “

Davy yang memiliki garis perhiasan dan pergi ke sekolah undang-undang menambah bahawa dia tidak pasti jika seorang wanita dengan kehidupan normal boleh berkahwin dengan diraja. “Saya tidak tahu, tetapi saya fikir sesetengah orang pasti lebih baik daripada yang lain,” jelasnya.

BERKAITAN: Apabila Meghan Markle dan Putera Harry Mempunyai Kanak-kanak, Mereka Akan Sebaiknya Ambil Nama Akhir Ini

Davy dan Harry berkongsi panggilan telefon selamat tinggal menangis malam sebelum pernikahan diraja, yang menghadiri Brit 32 tahun keesokan harinya. “Ini adalah panggilan terakhir mereka, panggilan perpisahan di mana kedua-dua mereka mengakui Harry sedang bergerak,” kata rakan keluarga tanpa nama Vanity Fair.

Orang dalam terus: “Chelsy agak emosional tentang semuanya, dia sedang menangis dan hampir tidak pergi ke majlis perkahwinan. Akhirnya, dia pergi dan berjanji kepada Harry bahawa dia tidak akan cuba dan mengalahkan parti itu.”

Semuanya terjadi dengan alasan, betul? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 87

map