Bagaimana Kehamilan Kate Hudson Telah Mengubah Rutinkan Latihannya

Dari luar mencari, Kate Hudson “mempunyai semuanya.” 

Pemain berusia 39 tahun itu mempunyai kerjaya filem yang berjaya merangkumi lebih daripada dua dekad; sebuah keluarga yang merangkumi penjelmaan #ParentGoals: ibu Goldie Hawn dan stepdad Kurt Russell, ditambah dua anak yang dikasihi (dan satu pertiga dalam perjalanan dengan cinta hidupnya); dan perkhidmatan langganan haus aktif yang popular, Fabletics.

Di atas kertas, Hudson hidup mimpi itu, tetapi dia akan menjadi orang pertama yang mengakui bahawa kebahagiaan sejati lebih daripada kotak semak pada senarai semak khayalan.

“Saya selalu mempunyai masalah dengan orang yang cuba menjual kebahagiaan,” katanya InStyle menjelang perbincangan panel mengenai “Mendefinisi semula Pengejaran Kebahagiaan” di Play / Ground Popsugar. “Tidak ada satu cara untuk mencari kebahagiaan, kerana ia adalah satu pengalaman subjektif.”

POPSUGAR Play/Ground - Day 1
Brian Ach / Getty Images

Bercakap kepada bunuh diri baru-baru ini di mata awam (Kate Spade, Anthony Bourdain), Hudson membidas idea bahawa keistimewaan adalah landasan yang pantas untuk kebahagiaan. “Mereka telah banyak melakukan penyelidikan sekarang yang menunjukkan tidak kira di mana anda datang, atau berapa banyak wang yang anda miliki … Topik yang sangat relevan sekarang-kemurungan, jenis penyakit, jenis penyakit … Ia tidak ‘ t mendiskriminasi. “

Dia meneruskan, “Dan mencari kebahagiaan semacam itu adalah proses yang sangat aktif untuk bekerja, bukan sesuatu yang berlaku.” Hudson mengakui bahawa walaupun “sesetengah orang baru dilahirkan dengan gen optimistik,” mereka sedikit dan jauh di antara. “Kami adalah haiwan perjuangan atau penerbangan,” katanya. “Kami sentiasa mencari, dan kami telah melatih otak kami untuk menenangkan dan membongkar kawasan-kawasan otak kami dan menyedari bahawa itu bukan lagi tindak balas kita harus mempunyai perkara-perkara, dan kita boleh menjadi lebih optimis mengenai perkara-perkara tertentu dalam kehidupan kita, tetapi kita harus berhati-hati dan sedar akan hal itu. Kepada saya, kebahagiaan dan kesedaran, mereka perlu berlaku bersama. “

Bercakap tentang kesedaran, Hudson telah menjadi penyokong aktif pergerakan Time-Up di Hollywood, menjaga mata yang cermat sebagai cita-cita industri beralih kepada realiti.

“Terdapat jelas dialog yang berlaku sekarang yang sangat penting, lebih banyak hadir dan di barisan hadapan, yang merupakan perkara yang baik,” katanya. Saya fikir sekarang ini adalah tentang apa yang dilakukan selepasnya dan bagaimana perkara-perkara tertentu dilaksanakan, dan ia merupakan proses yang berterusan. Saya sangat bertuah-saya mempunyai pengalaman hebat dalam kehidupan kerja saya. Saya fikir bahawa apa yang saya lihat sebagai peralihan adalah [orang-orang] pasti lebih berhati-hati tentang bagaimana mereka mendekati [kelakuan yang ditetapkan]. “

Seterusnya bagi Kate, sudah tentu bersedia untuk ketibaan anak perempuannya dengan teman lelaki Danny Fujikawa-tambahan yang dialu-alukan kepada keluarga yang didominasi lelaki. “Saya tidak merasakan apa-apa yang berbeza,” katanya, merujuk kepada cabaran yang unik untuk membesarkan seorang gadis berbanding dua anaknya (Ryder Robinson, 14, dan Bingham Bellamy, 6), ” kembali ke tahap jantina di rumah. “

SURPRISE !!! �� Jika anda tertanya-tanya mengapa saya tidak begitu hadir di saluran sosial saya kerana saya tidak pernah lebih sakit! Ia adalah trimester pertama yang paling sakit bagi semua anak saya. Boomerangs telah membuat saya mual, Superzoom adalah cara mudah untuk memimpin saya di tandas, makanan segera membuat saya queezy dan berfikir terlalu banyak tentang cerita insta membuat saya lebih letih daripada saya sudah. Sekiranya anda melihat saya keluar dan tersenyum dan berpura-pura seperti segala-galanya adalah luar biasa … Saya berbohong! TETAPI! Saya telah patah pada hujung yang lain dan menemui semula kegembiraan insta / snap. Kami telah cuba untuk mengekalkan kehamilan ini di bawah radar selama mungkin tetapi saya poppin sekarang! Dan ia juga sangat mencabar untuk bersembunyi, dan dengan terus terang bersembunyi lebih meletihkan maka hanya keluar dengannya! Anak-anak saya, Danny, saya dan keluarga saya gila! Seorang gadis kecil dalam perjalanan ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Hudson (@katehudson) pada

Auntie @ophielopez memberi kami cium perut yang sesuai. #ShesGettingBig ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Hudson (@katehudson) pada

BERKAITAN: Hamil Kate Hudson Menarik Kim Kardashian dalam Skintight Dress Floral

Walaupun kehamilannya yang ketiga jelas tidak memperlahankan pengasas bersama Fabletics (sekurang-kurangnya, sekurang-kurangnya), dia diakui sebagai “mengambil mudah” ketika datang ke rutin senaman.

“Saya tidak pernah benar-benar orang yoga yang gemar, tetapi yoga mengandung lebih banyak daripada apa yang saya lakukan,” Kate berkongsi. “Saya benar-benar menikmatinya, dan saya menikmati yang saya telah bekerja dengan-mengandung dan yoga pra-perkahwinan adalah anak yang berbeza proses kerana ia benar-benar semua tentang bayi, yang merupakan perasaan yang benar-benar baik.”

Oh heyyyyy anda berdua! ���� Bersenang-senang dengan @katehudson dan @ctilburymakeup di #POPSUGARPlayground (RG @ctilburymakeup)

Pos yang dikongsi oleh POPSUGAR (@popsugar) pada

Hudson adalah salah satu penyampai penceramah A-senarai di Play / Ground Popsugar N.Y.C. yang termasuk Tiffany Haddish, Mindy Kaling, dan Yara Shahidi. Para tetamu dihidangkan pada hujung minggu yang dikendalikan oleh kuasa wanita yang termasuk kelas latihan, aktiviti khas (seperti lubang bola yang sangat baik di Insta), dan gerai dan barang dari jenama seperti Tarte dan Huda Kecantikan.
 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 64

map