Bagaimana Kemungkinan Lilly Pulitzer HANYA Melancarkan Pakaian Renang?

Lilly Pulitzer Swim - Lead
Kesopanan

Alexis Bennett

15 Feb, 2018 @ 12:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bagaimana mungkin pakaian renang Lilly Pulitzer tidak pernah wujud? Jenama itu yang lambang musim panas kegemaran-seperti pengiring berwarna-warni dan pakaian lucu dalam bentuk cetak yang terang dan terang. Hakikat bahawa Kult of Lilly tidak menuntut bikini “Crash the Bash” atau “Lady Shady” satu keping terus terang membingungkan.

Namun, pada 15 Februari, Lilly Pulitzer secara rasmi menurunkan koleksi baju renang pertamanya. Pertimbangkan ia sebagai hari Valentine yang lewat yang sepatutnya menunggu.

Koleksi adalah tepat seperti yang anda harapkan: campuran satu keping dan bikini yang dihiasi dalam cetakan kelapa sawit abstrak. Potongan-potongan datang dengan cangkir yang boleh dilepas dan tali boleh laras, sehingga anda bisa mendapatkan itu sempurna. Dan lebih baik lagi, harga tidak gila. Anda boleh meraih top bikini untuk serendah $ 68 atau salah satu warna yang berwarna-warni untuk $ 148.

VIDEO: Kami Tidak Akan Lupakan Pulak Sasaran Epik Lilly Pulitzer

Ambil penglihatan di talian baju renang Lilly Pulitzer di bawah dan pergi ke laman web untuk lebih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 42

map