Bagaimana Malia Obama Hari Ulang Tahun ke-19 beliau

tk
ANDREAS SOLARO / AFP / Getty

Bagaimanakah bekas Anak Pertama Pertama menghabiskan hari jadi? Tinggal di Hamptons, tentu saja!

Malia Obama bertukar menjadi 19 pada 4 Julai – ya, Internet terobsesi dengan hakikat bahawa dia dilahirkan pada Hari Kemerdekaan – dan kini butiran tentang bagaimana dia menghabiskan hari besar telah diturunkan. Hujung minggu lalu, dia berkumpul bersama kawan-kawan di Hamptons untuk parti utama yang rendah. Anak perempuan bekas presiden Barack Obama bertemu dengan sahabatnya di Surf Lodge di Montauk, di mana kumpulan itu memakan gula-gula hari jadi dan menari malam itu.

Menurut Page Six, kumpulan itu berkongsi pencuci mulut brownie yang diliputi lilin untuk menandakan tahun ke-19 kehidupan Malia, dan kemudian mereka memukul lantai tarian.

“Mereka menari dan terus mahu muzik muncul,” kata saksi kepada sumber itu. “Ia adalah keghairahan bagaimana dia biasa dan turun ke bumi Orang ramai terus mengatakan Perkhidmatan Rahsia ada di sana, tetapi mereka sangat bijak, saya tidak fikir orang tahu Malia ada di sana.”

Betulkah, kita boleh mengasihinya lagi?

BERKAIT: Ini Ulang Tahun ke-19 Malia Obama! Lihat Transformasi Gayanya Melalui Tahun Ini

Antara waktunya di Hamptons dan kekosongan keluarga Obama di Bali, Malia pasti mempunyai musim panas yang mengagumkan, dan pada musim gugur, dia menuju Harvard!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map