Bagaimana Meghan Markle Menjadikan Lawatan Diraja Lebih Mudah untuk Putera Harry

Dengan akaun orang awam, Putera Harry dan Meghan Markle nampaknya menjadi perlawanan yang sempurna. Sejak pasangan itu bertunang tahun lalu, orang yang rapat dengan mereka telah mengulas mengenai hubungan mereka, dan laporan baru hanya mengembalikannya.

“Dia sangat ingin berkahwin dan gembira. Dia melihat abangnya mendapati itu. Hakikat bahawa Meghan tiba ketika dia menyelesaikannya untuk Harry, “kata wartawan diraja Duncan Larcombe, yang menulis biografi Putera Harry: The Inside Story, kepada Orang.

Malah jurugambar yang menembak mereka tahu itu. Jurukamera kerajaan Shutterstock Tim Rooke memberitahu Hiburan Malam ini bahawa Harry dan Meghan “sentiasa memegang tangan dan melihat antara satu sama lain.”

“Dia melihat Harry dengan penuh kasih sayang,” katanya. “Mereka kelihatan agak baik sebagai pasangan bersama.”

Meghan Markle Prince Harry lead
DANIEL LEAL-OLIVAS

BERKAITAN: Meghan Markle Adalah seorang Ratu Homecoming Takut dengan Puteri Diana di Sekolah Menengah

“Apabila saya memotret dia, dia sentiasa hebat dengan orang ramai, yang hebat dengan anak-anak, saya fikir ia memerlukan sedikit tekanan daripada dia untuk mempunyai orang lain di sana bersama dia,” tambah Rooke. “Dia selalu sangat ceria … Maksud saya, dia cantik, bukan? Dan saya lebih bahagia jika saya juga berkahwin!”

Itu bebas getaran tanpa stres yang diterjemahkan kepada penembakan pertunangan mereka, yang Rooke lebih suka kepada Prince William dan Kate Middleton.

“Untuk panggilan gambar William dan Kate, saya berada di dalam istana, ia lebih formal,” katanya. “Panggilan foto Harry dan Meghan terletak di dasar taman-taman istana, dan membenarkan istana menjemput lebih banyak jurugambar. Dengan cara itu, saya memilih panggilan foto Harry dan Meghan kerana ia berada di luar cahaya semula jadi dan tidak menggunakan strobes. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 27 =

map