Bagaimana Melakukan Hari Valentine Apabila Anda Masih dalam Zon Kelabu

Selamat Datang ke Hari Hump, di mana psikoterapi pemenang pingat dan tuan rumah TV Dr. Jenn Mann menjawab soalan-soalan tersendiri anda-tidak terkandung dan tidak diaplikasikan.

DEAR DR. JENN,

Saya telah berada dalam banyak tarikh dengan seorang lelaki yang saya suka, tetapi kita tidak cukup pada peringkat yang menentukan-hubungan itu lagi. Adakah terdapat cara yang tidak canggung untuk merayakan Hari Valentine dengannya tanpa terlalu kuat? -New Bae 

DEAR NEW BAE,

Anda berada di zon kelabu Hari Valentine, dan saya tidak bermaksud Lima puluh Shades of Grey jenis. Hubungan anda mempunyai banyak potensi tetapi baru dan tidak ditentukan.

Cara saya melihatnya, anda hanya mempunyai empat pilihan:

1) Jangan katakan apa-apa. Berpura-pura V-Day tidak wujud. Ada kes amnesia romantis. Pegang dia untuk meminta anda untuk hari besar. Tetapi jika anda mengambil laluan ini, anda mesti bersedia untuk tidak berlaku. Memahami bahawa, awal hubungan ini, tidak berkongsi Hari Valentine tidak bermakna apa-apa mengenai potensi masa depan anda bersama-sama. Sesetengah lelaki tidak mahu pergi sehingga mereka berada dalam hubungan yang komited dan tahu bahawa ia mempunyai kaki. 

BERKAITAN: 6 Cara untuk Eksperimen dengan Kinkier Sex, Walaupun Anda Malu

2) Bawa ia secara santai. Tanya dia jika dia bersedia untuk menghabiskan hari Valentine dengan kunci rendah. Anda boleh membiarkan dia tahu bahawa anda menikmati syarikatnya dan anda akan suka bersenang-senang malam bersama. Dengan melakukan ini, anda juga akan mengetahui bagaimana dia merasakan percutian-i.e. jika dia tidak meminta anda untuk menempah Februari 14, adakah ia semestinya tidak suka meraikan pseudo-bercuti atau kerana ia memandangnya sebagai perjanjian utama, yang anda tidak cukup bersedia. Pada catatan itu, ketahui bahawa terdapat beberapa orang yang menyamakan berkongsi Hari Valentine untuk berjalan di lorong dan berfikir ia adalah tanda komitmen yang besar. Sekiranya dia adalah salah seorang daripada mereka, idea untuk berkongsi hari romantis ini dengan lima tarikh boleh menyebabkan dia gemetar dalam kasutnya.

VIDEO: Ini Adalah Bagaimana Bintang Kegemaran Anda Merayakan Hari Valentine

 

BERKAITAN: Kenapa Lelaki Menipu pada Isteri Panas Mereka?

3) Tanya dia. Ambil banteng oleh tanduk dan tanya dia untuk petang yang anda merancang. Perlu diingat bahawa ini menetapkan pendahuluan bahawa, jika anda pergi jarak jauh, anda mungkin dijangka membuat pertanyaan dan merancang untuk majlis-majlis romantis. Sesetengah orang akan suka dipertimbangkan untuk Hari Valentine, tetapi yang lain mungkin merasa sedikit dihitung. Baca penonton anda. Anda juga mempunyai pilihan membuat tarikh modal V-V atau hanya mengatur tarikh itu berlaku jatuh pada 14 Februari tetapi tidak dicirikan oleh hati merah dan Godiva dan menatap pandangan masing-masing terhadap cahaya lilin. Tidak mengapa juga. Berikut adalah beberapa aktiviti yang anda boleh cuba jika anda tidak bersedia untuk mencadangkan suite bulan madu:

  • Lakukan sesuatu yang aktif: Kenaikan atau menaiki basikal adalah romantis tanpa rasa klise. Anda akan dapat menyambung tetapi dengan cara yang jauh dari penggambaran Hallmark pada Hari Valentine. 
     
  • Netflix dan grill: Malam biasa dengan peningkatan romantis adalah cara yang bagus untuk merayakan V-Day di zon kelabu. Memasak bersama sambil menonton filem adalah intim tetapi tekanan rendah.
     
  • Pergi ke: Apa yang telah anda lakukan untuk beberapa tarikh terakhir anda? Merokok? Dimainkan kolam? Pergi berjalan-jalan? Berbuat demikian. Walaupun anda mungkin tidak mahu membuat kenyataan bahawa anda mempunyai untuk menghabiskan Hari Valentine bersama-sama, tidak ada alasan untuk anda tidak boleh mempunyai tarikh malam ini hanya kerana ia adalah 14 Februari. Tekstil “mahu mengambil minuman malam ini?” sentiasa selamat. 
     
  • Pilih makanan atau minuman sebagai hadiah utama: Sama ada untuk membeli Valentine anda sekarang-dan apa jenisnya-adalah perjuangan walaupun sekali anda keluar dari zon kelabu. Anda tidak mahu menjadi satu-satunya untuk tidak mendapat hadiah; anda juga tidak mahu menjadi satu-satunya untuk tidak menerima satu. Anda tidak mahu mendapatkan sesuatu yang lebih baik; anda juga tidak mahu pergi beruang mewah jika pasangan anda memilih barang kemas. Untuk pasangan (atau sesuatu seperti mereka) di zon kelabu, hadiah kecil atau apa yang anda ambil yang sungguh bijaksana tetapi kasual dan murah menyerang nada sempurna-dan selalunya ia datang dalam bentuk makanan atau minuman. Simpan dia beberapa kue dari batch yang anda buat untuk pejabat anda dan fikir dia akan suka atau mengambil sebotol wain yang anda ingin cuba bersama.

BERKAITAN: 5 Cara Tetap Menjaga Seks Dalam Jangka Panjang Hubungan

4) Buat rancangan lain. Melakukannya menghalang anda daripada kehilangan fikiran anda, membayangkan hari itu, dan merasa tidak berdaya ketika anda menunggu dia meminta anda untuk The Big Day. Merancang sesuatu yang menyeronokkan dengan teman wanita adalah pilihan yang hebat. Satu tahun ketika saya berusia 20-an, saya menganjurkan majlis makan malam yang hebat dengan semua teman wanita saya yang rapat dan mengadakan pertandingan untuk melihat siapa yang mempunyai tarikh terburuk. Ia adalah letupan. Pemenang telah dirawat untuk makan malam dan sebotol wain. (Jangan risau, saya tidak minum semua botol sekali gus.)

Terlepas dari bagaimana keadaan bermain, anda berpotensi memiliki masa depan anda untuk berkongsi Hari Valentine bersama jadi jangan membuat barometer ini hubungan masa depan anda bersama-sama. Hormati zon abu-abu, dan pastikan anda mempunyai sesuatu yang menyeronokkan yang dirancang, sama ada dengannya atau tidak, jadi anda tidak berada di rumah sahaja yang berasa marah atau kecewa.

Mempunyai kebencian anda sendiri untuk Dr. Jenn? E-mel kami tanpa nama di [email protected]

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 8

map