Bagaimana Membuat Semula Banyak Gaya Rambut Blake yang Bergaya Semasa Zaman Adaline Tour

Pakaian baru, gaya rambut baru. Sekurang-kurangnya seolah-olah motto Blake Lively.

Selepas meniup kami dengan jumlah pakaian almari pakaian yang luar biasa Zaman Adaline tekan pelancongan, ia memukul kami: Untuk setiap ensemble menonjol bintang jatuh, terdapat pengulangan rambut untuk pergi bersamanya. Dari gelombang bom ke super ramping, dia melakukan semuanya (praktikal dalam satu hari). Secara terang-terangan, dia meninggalkan kami dengan banyak pengguguran rambut, kami tidak pasti apa yang perlu dilakukan dengan semua-selain berkongsi dengan anda, tentu saja.

Itu betul-kami berjaya menyempitkan enam penampilan kegemaran kami, bermula dengan filem N.Y.C. perdana, sepanjang jalan kepadanya Malam Ini Tunjuk penampilan. Oh, dan kami mendapat sudu penuh dari hairstylistnya supaya anda boleh cuba masing-masing di rumah. Sama-sama!

BERKAITAN: Cara Dapatkan Makeup Blake Lively dari The Age of Adaline Premiere

Diilhamkan oleh gaun Monique Lhuillier yang memukau, hairstylist Rod Ortega meneruskan tema retro dengan gelombang Hollywood Lama untuk Zaman Adaline perdana pada 19 April (di atas). Bermula dengan rambut lembap, Ortega melancarkan helai bintang itu, memotong rambutnya menjadi tiga bahagian di satu pihak. Seterusnya, dia meraih tongkat penggantian tongkat T3 Whirl Trio ($ 230; sephora.com) dan dibalut bahagian ½ inci di sekeliling laras, memastikan berpusing masing-masing ke arah yang sama, dan jauh dari mukanya untuk menghasilkan jumlah besar. Sebaik sahaja rambutnya sepenuhnya disejukkan, pro telah Lively membalikkan kepalanya terbalik ketika dia melepaskan ombak dengan berus besar. Beralih ke rambut di sisi lain, dia mengikatkan bahagian Perancis ke arah belakang kepalanya, menggunakan pin bobby untuk selamat di tempatnya. Akhirnya, dia menyemburkan rambut L’Oréal Elnett ($ 15; ulta.com) untuk pegangan malam.

Blake Lively
Raymond Hall / GC Images

Untuk penampilan Lively pada Selamat pagi Amerika pada pagi hari Selasa, pro memilih glam, gelombang longgar. Setelah meniup rambutnya keluar, dia menggunakan tongkat gaya T3 yang sama untuk menggulung bahagian 1 inci pada satu masa. Dia juga meraih bahagian yang lebih kecil, menjadikan keriting itu sedikit lebih ketat untuk mencapai “kesan swirly.” Seterusnya, dia memutar beberapa bahagian di bahagian depan dan menyematkannya dalam bulatan untuk sentuhan penamat.

Blake Lively
Josiah Kamau / BuzzFoto melalui Getty Images

Sememangnya, meninggalkan GMA akan memerlukan rupa yang baru, oleh itu Ortega menarik helai bintang itu menjadi kuda ekor yang anggun dan rendah. Selepas melicinkan rambut di bahagian atas kepalanya, dia bergantung pada tongkat T3 lagi untuk menghasilkan tekstur tambahan. Ah, kuasa perubahan pantas.

Blake Lively
Startraksphoto

Kemudian pada sebelah petang itu, Lively kembali kepada gelombang bom tandatangannya untuk memukul Sirius XM Studios. Untuk menyegarkan sesuatu, Ortega sekali lagi menggulung bahagian rambut dari wajahnya dan ke arah yang sama untuk membuat gelombang yang lebih besar dan banyak badan.BERKAITAN: Hari Lain, Satu lagi Pakaian Menakjubkan untuk Blake Lively

Blake Lively
Theo Wargo / NBC / Getty Images

Mengganti roda lagi, ibu baru memakai rambut berambut panjangnya sepenuhnya lurus untuk episod The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon. Kali ini, pro bertukar menjadi SinglePass 1.5 inci Flat Iron T3 ($ 230; sephora.com) untuk mencapai gaya super ramping sebelum penggambaran bermula.

Blake Lively
Imej GC

Mengenai pemergiannya? Ortega menarik bahagian atas dan sampingan ke dalam, separuh updo yang bergaya, yang berfungsi sebagai pelengkap sempurna untuk mendapatkannya yang diilhami retro. Selepas melepasi besi rata ke atas helainya beberapa kali, dia menyemburkan seluruh kepala dengan penyembur rambut untuk menamatkan rupa.PHOTOS: Lihat Blake Lively’s Changing Beauty Looks

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 29

map