Bagaimana Memperlakukan Diri Sendiri Tanpa Memecahkan Bank

Hari Jumaat, itulah alasan yang cukup untuk meraikan, tetapi di atas itu adakah anda tahu apa hari ini? Ya, hari Jumaat 13th, tetapi itulah sekarang yang kita bicarakan. It’s National Treat Yo Self Day! Hari yang dicipta Taman dan Rekreasi oleh watak Tom Haverford (Aziz Ansari) dan Donna Meagle (Retta). Anda layak hari untuk memanjakan diri sendiri, sama ada cara fizikal, emosi atau mental untuk merawat diri anda. 

Jika anda tertanya-tanya bagaimana untuk merawat diri anda dan menjalani kehidupan terbaik anda dengan bajet tanpa melanggar bank, kami telah mendapat perlindungan anda. Lihat senarai kegemaran kami Rasa Idea Diri Yoga di bawah. 

Zeel Massages

Urut dalam rumah yang dihantar di pintu anda tidak benar, bukan? Nah, tidak. Zeel menawarkan urutan di rumah, membolehkan anda berehat, memulihkan dan mencabut tanpa meletakkan kaki di luar. Salah satu bahagian terbaik tentang Zeel ialah tidak ada pra-perancangan yang terlibat. Anda boleh menempah pada hari yang sama, dalam masa satu jam. Jadi, dapatkan tempahan urut anda untuk malam ini. Mungkin juga Perlakukan Yo Malam Hari Malam Wanita! 

BERKAITAN: Panduan Bawah-$ 100 Anda untuk Membeli Jaket Kejatuhan

Kod Promo Honey

Sekiranya anda seperti kami, daripada merawat yang ideal akan membeli sesuatu yang baru, sama ada ia menjadi buta untuk jatuh atau beg baru. Madu adalah aplikasi yang secara automatik menggunakan diskaun untuk anda. Jadi bukannya mencari internet yang tinggi dan rendah, Honey hang sekitar menunggu anda masuk ke checkout dan menggunakan diskaun automatik. Semakin banyak anda menggunakan diskaun, semakin banyak anda membuat ganjaran. Bunyi seperti menang-menang!

Blowout Prête

Kadang-kadang semua yang kita perlukan adalah perkhidmatan yang baik yang dilakukan di salon. Blowout sesiapa? Muat turun aplikasi Prête dan merawat diri anda dengan satu. Apa yang anda perlu lakukan ialah memberitahu mereka di mana anda berada, dan bila anda mahu pergi. Apa cara yang lebih baik untuk berjalan ke hujung minggu?

VIDEO: Koin: 5 Rawatan Paling Mahal di Pasar

BERKAITAN: Mencari Temah Kening Anda? Inilah Apa yang Anda Perlu Tahu

Keseorangan

Ia boleh menjadi sangat menggembirakan untuk mendengar “merawat diri sendiri.” Anda mungkin mula memikirkan rawat besar seperti beg pereka baru yang anda mahu. Tetapi pada hakikatnya kadang-kadang, semua yang kita perlukan adalah perkara paling mudah untuk merawat dan mengendurkan diri kita sendiri. Rawat diri anda sendiri untuk masa sahaja-anda boleh minum sahaja, atau melihat filem sahaja. Anda akan mendapati bahawa bersendirian dan merawat diri anda dengan masa yang tiada siapa tetapi anda boleh memberi anda kejelasan. 

Yoga

Anda mungkin berfikir bagaimana yoga merawat diri sendiri, tetapi percaya atau tidak, boleh jadi. Yoga melegakan minda, badan, dan jiwa anda dan anda boleh membawanya ke rumah anda. Yoga Today menawarkan perpustakaan kelas yang boleh anda ambil dengan percubaan 14 hari percuma. Ia adalah hadiah Hadiah Yuran Sendiri yang terus memberi. Cuba kelas dengan mereka dan ketuk kedamaian dalaman anda, kerana anda layak.

Microblading Eye-Brow

Kita semua boleh bersetuju bahawa microblading adalah jenis perkhidmatan “merawat kepada diri sendiri”. Sekiranya anda berada di kawasan New York City, Doktor Eyebrow menawarkan kening membentuk, mengintip, memintal mikro dan juga perkhidmatan lash. Ini adalah satu lagi merawat yang terus memberi, kerana panjang umur akan membuat anda kelihatan hebat selepas merawat Hari Sendiri. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 80

map