Bagaimana Menaikkan “Barre” pada Workout Regular Anda

Menjadi sedikit tikus gim, saya telah menjadi penyembah yang hampir semua yoga, kem boot, kelas putaran-tetapi kegemaran saya sekarang adalah latihan kekuatan. (Dan dengan latihan kekuatan, saya maksudkan mengangkat berat waaaaay lebih berat daripada lima atau 10 paun. Dan tidak, tidak benar bahawa mengangkat berat akan banyak kamu. Tetapi saya menggegarkan …) Cukuplah untuk mengatakan, saya telah ragu-ragu dengan latihan terbaru du jour, kelas barre. Dengan kesukaan mereka untuk berat ringan dan plaintan yang lazat, betapa sukarnya mereka?

Saya mendapati semasa perjalanan baru-baru ini ke lokasi barre3 terbaru di West Village N.Y.C. (Studio ini mempunyai lokasi lain di seluruh negara, dan anda juga boleh mendapatkan latihan dalam talian dan menerusi aplikasi mereka.) Barre3, yang diasaskan pada tahun 2008 oleh yang sesuai dan-saya akan mengetahui Sadie Lincoln yang hebat, adalah gabungan balet barre, yoga, dan Pilates yang berupaya mengubah tubuh anda pada tiga tiang keseimbangan, kekuatan, dan fleksibiliti (dengan itu barre3 nama). Menggunakan pegangan isometrik dan pergerakan yang kecil, terkawal, tujuan barre3 adalah untuk membantu anda membina otot dan membakar lemak dalam satu senaman berimpak rendah.

Saya menuju ke kelas 60-minit semasa rehat makan tengahari saya, di mana, demi kepentingan masa, saya tidak mengganggu berubah dari tangki yang saya pakai untuk bekerja pada hari itu, memikirkan saya tidak akan berpeluh itu, bagaimanapun juga . Semasa kelas, anda mempunyai pilihan untuk bekerja dengan berat yang berkisar antara 2 hingga 5 lbs, jadi sudah tentu saya mengambil satu set (sambil memikirkan apa yang akan menjadi kek ini), dan mengambil tempat saya di barre, diiringi tali yoga tradisional dan Core Core barre3, yang merupakan bola tanpa beban yang digunakan selama kelas untuk membantu penjajaran dan memberikan ketahanan semasa beberapa latihan.

barre3-west-village
Kesopanan

Nah, lihat kira-kira 15 minit ke dalam kelas, saya berpeluh. Saya kadang-kadang pantang. Dan paha saya sangat sakit selepas kelas. Kelemahan otot Barre3 yang saya tidak tahu saya ada, dan Sadie kemudian menjelaskan mengapa: “Kami mempunyai formula tiga langkah khusus yang pertama memegang badan dalam pemendapan isometrik, kemudian merangkumi pelbagai gerak, pergerakan berulang tinggi, diikuti dengan pergerakan fungsian penuh, “katanya. “Formula ini membantu latihan berat badan tradisional kerana ia membantu para pelanggan untuk mempelajari penjajaran yang baik, mengimbangi badan dengan mewujudkan kekuatan dan fleksibiliti yang sama, dan berfungsi beberapa otot postur yang lebih mendalam yang diperlukan untuk mengangkat berat. “

Tetapi, walaupun dengan faedah-faedah ini untuk latihan tradisional saya, apa yang saya paling menikmati tentang kelas adalah rasa masyarakat. Sadie bekerja keras, tetapi sensitif terhadap keupayaan atlet pelajarnya, menawarkan pengubahsuaian yang masih sukar untuk orang yang diketepikan kerana kecederaan atau, seperti dalam kes saya, teras pasca partum yang lemah. Terlalu ramai pekerja barre3 adalah bekas pelajar yang jatuh cinta dengan latihan Sadie dan falsafah holistik mereka, seperti salah seorang daripada mereka memberitahu saya, “mencari jalan untuk bekerja untuknya.” Jelas, barre3 lebih daripada sekadar jalan pintas.

Jadi saya akan menjadi penganut barre3? Ia mungkin kelihatan. Walaupun kali seterusnya saya mengambil kelas, saya berhasrat untuk menukar seluar saya dan baju saya, supaya saya kembali dari makan tengah hari kelihatan seperti panas, berpeluh-tapi-bekerja dengan baik.

Lihat lebih banyak latihan yang kami sukai sejak kebelakangan ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 73

map