Bagaimana Menjadi Peserta Sukses pada Sarjana Muda, Menurut Bekas Sarjana Muda Jojo Fletcher

Setiap tahun, berjuta-juta penonton melayari Sarjana Muda dan Bachelorette Pertunjukan TV, menonton dengan nafas umpan untuk melihat siapa yang mendapat bunga mawar dan siapa yang akan menghantar pembungkusan. Selepas berpuluh-puluh musim, hanya semulajadi bahawa sesetengah penonton setia mungkin tertanya-tanya bagaimana mereka boleh mendapatkan tindakan secara langsung, dan siapa yang lebih baik untuk membimbing mereka daripada Sarjana Muda naib juara-Bachelorette, Jojo Fletcher?

InStyle terperangkap dengan Fletcher pada suatu acara yang menghormati koleksi pakaian baru NFL untuk peminat, yang menawarkan pengambilan semula pada fandom hari permainan. Sebagai peminat bola sepak diehard Texas, Fletcher memakai gear bergaya Houston Texans dengan bangga sambil memberikan gambaran tentang hidup seperti post-show dengan tunangannya Jordan Rodgers, bagaimana ibunya bertindak balas untuk berada di TV, nasihatnya untuk peserta masa depan, dan tip pembunuh beliau pembunuh.

Baca wawancara InStyle dengan Fletcher di bawah, dan periksa gear NFL barunya dalam foto semasa anda berada di situ (atau kedai beberapa anda sendiri di sini). 

InStyle: Bagaimana kehidupan sejak kau dan Jordan bertunang The Bachelorette?

Jojo Fletcher: Kehidupan sangat baik! Jordan dalam mod bola sepak penuh kini [sebagai pengulas sukan untuk SEC], jadi setiap TV di rumah kami adalah bola sepak.

Saya baru sahaja selesai membongkar rumah, jadi telah mengambil sebahagian besar masa saya. Saya berada dalam pembangunan hartanah sebelum acara itu, dan saya mengambil sedikit masa untuk kembali ke sana selepas pertunjukan berakhir. Saya baru membeli rumah lain, jadi saya mula minggu depan. Ia amat menyeronokkan, tetapi banyak kerja. Pada HGTV, anda melihat rumah terbalik sebelum dan selepas, tetapi bahagian tengah tidak benar-benar ditunjukkan. Ia banyak kerja dan saya cuba untuk melakukan banyak perkara untuk menyelamatkan diri.

Jojo NFL Apparel - Embed 1
Kesopanan

IS: Ada sesuatu yang sangat memuaskan tentang menonton HGTV sebelum dan sesudahnya, walaupun mengetahui ada cara kerja yang lebih masuk ke dalamnya. Adakah anda fikir anda akan mempunyai rancangan HGTV??

JF: [ketawa] Oh saya tidak tahu! Tidak kira apa, ini adalah sesuatu yang saya suka lakukan, dan jika orang mahu melihatnya sekarang, mereka boleh mengikuti Instagram saya. Tetapi ya, sangat memuaskan untuk melihat sebelum dan selepasnya. Bahagian yang terbaik adalah melihat apa yang sebelum ini dan sampai minggu terakhir. Ia sukar dipercayai.

IS: Adakah Jordan membantu dengan membalikkannya?

JF: Oh Tuhan saya, Jordan suka jenis barang-barang ini, tetapi dia tidak pernah melakukannya sebelum ini, jadi dia akan masuk dan melakukan demo dengan saya. Dia suka mengetuk dinding, merobek tandas, dan kemudian apabila dia mendapat barang-barang lucu, dia seperti ‘Saya akan duduk dan membiarkan anda mengendalikan ini.’ [Ketawa] Tetapi dia pasti suka mendapatkan tangannya kotor pada mulanya.

IS: Adakah kehidupan sudah siap untuk anda dan Jordan sejak acara berakhir? 

JF:  Kehidupan sedang menetap-baik, saya tidak akan mengatakan menetap. Kami sedang menetap di bawah Sarjana Muda tinggi, saya akan katakan. Kami benar-benar memukul normal. Kami berdua melakukan perkara yang sangat kami sukai, dan kami suka dan saling menyokong. Sudah menjadi keseronokan untuk benar-benar mempunyai rakan kongsi dalam melakukan perkara-perkara itu. Saya bangga dengannya dan tidak sabar untuk menangkap beberapa permainan yang dia lakukan sekarang.

IS: Adakah terdapat kemas kini perkahwinan yang perlu diketahui?

JF: Belum lagi, tiada tarikh perkahwinan ditetapkan. Kami sangat gembira dengan keadaan kami sekarang. Tidak ada tergesa-gesa untuk kami, dan kami sama seperti yang pernah dilakukan. Itulah salah satu perkara di mana apabila masa yang tepat, kita akan berurusan dengan itu, tetapi kita tidak merasakan tekanan untuk tergesa-gesa ke dalamnya. Jadi belum, tetapi mudah-mudahan beberapa waktu tidak lama lagi!

Jojo NFL Apparel - Embed 2
Kesopanan

IS: Anda telah menyebut sebelum ini bahawa anda adalah peminat Sarjana Muda sebelum berada di atasnya. Adakah anda mempunyai apa-apa nasihat untuk peminat yang memikirkan audisi untuk persembahan seperti yang anda lakukan?

JF: Benar! Sesiapa yang sentiasa bertanya kepada saya, ‘Adakah persembahan itu benar, saya harus melakukannya ?,’ jawapannya adalah ya. Ia adalah rancangan TV, tetapi pada penghujung hari, ia sangat nyata. Perasaan anda adalah nyata, dan perkara-perkara yang anda lakukan adalah benar, dan tiada siapa yang memberitahu anda apa yang perlu dilakukan sejauh yang dipilih. Ini adalah salah satu perkara yang paling hebat yang pernah saya lakukan dalam hidup saya, dan saya sentiasa bersyukur kerana mempunyai pengalaman itu.

Sesiapa yang mahu berada di acara itu perlu melakukannya. Saya menggunakan cara biasa. Saya pergi ke pemutus, saya duduk di dalam bilik dengan sekumpulan gadis, dan itu adalah salah satu perkara yang anda hanya perlu meletakkan diri anda di sana. Saya fikir perkara yang paling menakutkan adalah meletakkan diri anda di sana dan diberitahu tidak, tetapi jika anda tidak cuba, anda akan sentiasa tidak mempunyai. Pasti cuba jika anda berminat.

IS: Adakah ada apa-apa yang anda ingin anda ketahui sebelum melalui keseluruhan proses?

JF: Saya fikir tidak benar-benar mengambil berat tentang ins dan keluar dari apa yang akan berlaku membantu. Saya tidak benar-benar meminta banyak nasihat. Saya hanya pergi ke sana dan saya sendiri, dan itu membantu saya menikmati proses dan pengalaman. Saya hanya bersedia untuk tidak mendapat banyak tidur. Anda tidak banyak tidur.

IS: Apakah petua temu janji terbaik anda?? 

JF: Saya mempunyai cara yang sangat pelik dalam tempoh dua tahun yang lalu, untuk mengatakan paling sedikit. Saya fikir dalam temu janji, keyakinan adalah sangat penting. Mengetahui bahawa anda tidak memerlukan seseorang, tetapi anda mahu seseorang, mempunyai keyakinan, dan membiarkan yang datang melalui adalah kunci.

Saya pernah menjadi gadis yang suka, ‘Oh, saya memerlukan seorang lelaki untuk bersenang-senang,’ atau ‘Saya perlu berada dalam hubungan kerana semua kawan saya ada hubungan,’ tetapi anda tidak boleh tergesa-gesa. Ia akan berlaku secara semulajadi.

IS: Bagaimana anda belajar untuk memiliki keyakinan itu?

Belajar untuk mempunyai keyakinan itu lebih sukar daripada orang berfikir, dan ia hanya membawa anda mempercayai diri anda. Ia satu perkara yang mental. Ia belajar untuk mencintai siapa anda, dan memilikinya. Saya fikir dating begitu sukar kerana keseluruhannya, ‘Adakah saya teks dia? Adakah saya menunggu beberapa hari untuk kembali? ‘ Saya benci keseluruhan permainan ini. Pendapat saya tidak kelihatan putus asa, tetapi pada penghujung hari, jika anda ingin bercakap dengan seseorang, tidak mengapa untuk menjadi orang pertama yang mendekati. Hantar teks dan katakan apa yang ada, cukup yakin untuk melakukannya. Semuanya kembali kepada keyakinan itu.

VIDEO: ‘Sarjana Muda:’ Arie Luyendyk Jr. Akan Menjadi Pemain Terbaik Musim 22

 

IS: Dengan media sosial, sangat mudah bagi orang untuk memberitahu selebriti dengan tepat apa yang mereka fikirkan. Bagaimana anda mengekalkan keyakinan anda sebagai seseorang di mata orang ramai?? 

JF: Sebagai sesiapa yang keluar dari persembahan tahu, kita mempunyai berikut yang setia dan mereka sangat menyokong. Ia menjadikan hari saya apabila seseorang datang kepada saya dan memberi saya pelukan kerana mereka berasa seperti mereka mengenali saya, saya suka itu. Jadi anda hanya perlu ingat bahawa perkara-perkara negatif akan berlaku, tetapi jangan berkeringat.

IS: Adakah anda diselaraskan untuk mempunyai peminat sekarang?

JF: Ia benar-benar berbeza, tetapi ia menyeronokkan. Apabila saya bertemu dengan orang-orang yang benar-benar teruja untuk bertemu dengan saya, saya hanya duduk di sana dan bertanya-tanya mengapa kadang-kadang. Saya sangat tersanjung, tetapi saya tidak tahu, ia berbeza. Saya suka, saya merasa sangat menawan.

IS: Apa pendapat keluarga anda?

JF: Anda tahu, saya tidak fikir mereka mempunyai banyak interaksi di mana orang membombardir mereka, tetapi saya fikir ia adalah pelarasan. Pada mulanya, orang akan mengenali ibu saya dan berfikir bahawa dia adalah seorang alkohol kerana dia dilihat menyusu sebotol wain, dan saya seperti ibu, orang yang mengatakan sesuatu yang negatif, anda hanya ketawa dan memilikinya, atau jenaka mengenainya. Jadi mereka telah menyesuaikan diri, tetapi saya fikir mereka sudah selesai dengan [perhatian] sedikit demi sedikit.

Wawancara ini telah diedit dan dipelbagaikan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 73

map