Bagaimana Menonton Globe Emas Secara Online

Golden Globes Red Carpet Shot - Lead

Christopher Polk / NBC Universal

Tidak akan dekat dengan TV malam ini? Jangan risau! Buat pertama kalinya, Golden Globes akan disiarkan secara langsung di beberapa platform yang berbeza, jadi anda tidak perlu melepaskan detik tindakan.

The Golden Globe 2018 mesti melihat TV, bukan sahaja kerana semua filem, pertunjukan, pelakon, dan pelakon yang hebat dinamakan, tetapi juga kerana pemadaman permaidani merah yang berlaku. Kedua-dua pelakon dan pelakon telah berjanji untuk memakai hitam untuk menunjukkan anugerah itu sebagai tanda protes terhadap gangguan seksual di Hollywood, dan selamat untuk mengatakan isu panas ini akan ditangani sepanjang malam.

Jadi, bagaimanakah anda dapat menyesuaikan diri dengan persembahan? Golden Globes bermula jam 8 pagi. EST pada NBC, tetapi anda juga boleh menyiarkan pertunjukan melalui laman web NBC atau aplikasi mudah alih.

Selanjutnya, perkhidmatan streaming termasuk DirecTV Now, Fubo TV, Hulu Live TV, Sling TV, Sony PlayStation Vue, Century Link Stream dan YouTube TV akan mempunyai Golden Globes yang tersedia.

Jika anda ingin menonton permaidani merah sebelum pertunjukan, anda boleh mengalirkannya, juga! Halaman Facebook Golden Globes akan hidup dari permaidani merah sekitar 6 pg EST., Memberi anda pandangan pertama pada semua peserta dan momen fesyen mereka yang terbaik.

Dengan semua pilihan tontonan ini, tidak ada alasan untuk terlepas seketika apa yang pasti menjadi pertunjukan epik!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 5 =

map