Bagaimana saya membasuh muka saya: Hilary Duff

Bukan sahaja Hilary Duff secara konsisten tidak menyerlahkan gaya jalan raya, tetapi dia juga mempunyai kulit yang sempurna untuk melepaskannya. Apabila kita terjebak dengan bintang itu, dia tidak malu tentang berkongsi bagaimana dia mencapai muka tanpa cacat-dan kami membiarkan anda masuk ke dalam rahsia penjagaan kulitnya.

“Saya mengambil semua solekan saya dan mencuci muka saya setiap malam,” kata Duff InStyle pada pelancaran Barang Kemas yang Ditubuhkan oleh Nikki Erwin di Soho House West Hollywood. “Saya menggunakan bahasa Poland oleh Dr. Lancer ($ 75; lancerskincare.com) setiap hari. Dia ahli dermatologi saya dan saya terobsesi dengannya, dan dia menyelamatkan kulit saya semasa mengandung kerana terdapat banyak perkara yang tidak boleh digunakan dan saya mempunyai jerawat yang dahsyat. “

BERKAITAN: Transformasi Kecantikan Hilary Duff

Dan, Duff mengikuti produk yang mengekalkan wajahnya terhidrat: “Saya juga menggunakan banyak minyak-saya fikir hanya mengurut wajah anda dan menggunakan serum telah mengubah kulit saya menjadi lebih baik,” katanya. “Selepas saya berumur 25 tahun, saya mendapati kulit saya berubah banyak, kemudian saya keluar atau semakin saya minum, ia menunjukkan di wajah saya, anda perlu cenderung lebih dan lebih!”

BERKAITAN: Kami Mencuba Ia: Cindy Crawford’s Cleanse

Tetapi pelakon itu bukan satu-satunya bintang yang keluar untuk menyokong barisan perhiasan yang baru. Gwen Stefani, Ashley Benson, Rachel Zoe, Demi Moore, Molly Simms dan lebih banyak lagi untuk menyampaikan koleksi debut Erwin. “Saya rasa garis itu indah,” kata Stefani. “Saya suka berlian, dan anda tidak perlu berbuat apa-apa untuk saya untuk mencintai mereka. Ia sangat mudah dan cantik.” Dan Duff bersetuju: “Sekepingnya tegang, tetapi feminin. Ada sesuatu untuk semua orang, dan saya rasa anda boleh memakainya dengan apa-apa.”

PHOTOS: Ketahui Lebih Banyak Selebriti Mencuci Wajah mereka

-Dengan pelaporan oleh Brianna Deutsch

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map