Bagaimana saya meningkatkan warna mata saya?

Web memberikan jawapan kepada setiap teka-teki di hujung jari anda, tetapi adakah anda benar-benar mahu mendapatkan nasihat fesyen dan kecantikan daripada sesiapa yang muncul di bahagian atas halaman? Dalam kerjasama perintis dengan Google, kami menilai kebaikan bukan maya untuk jawapan pada stumper gaya yang paling dicari di Internet.

Meningkatkan warna mata semula jadi anda mudah-semua yang anda perlu lakukan ialah mencari palet solek yang berfungsi untuk anda. Mengganti pandangan yang menonjol dengan trik ini-digunakan pada selebriti seperti Rihanna, Jennifer Hudson, dan Reese Witherspoon-untuk menjadikan mata hijau, coklat, dan biru pop.

Mata hijau

Logam merah jambu yang dipasangkan dengan pelapik hitam yang tajam membuat peepers jed pop. Untuk memberi Rihanna seorang penatua pembunuh, artis solek Mylah Morales dicampur dengan emas dan bayang-bayang taupe, kemudian menendangnya dengan beberapa lapisan mascara dan mata kucing drama yang tinggi. “Saya menggunakan pena pena di bahagian atas dan meringkaskan bahagian dalam matanya dengan pensil hitam untuk membuat pandangannya lebih cerah,” katanya.. Cuba: MAC Cosmetics Eye Shadow pada Makan Siang Naked dan Omega, $ 16 setiap satu; maccosmetics.com.

Mata berwarna perang

Gadis bermata coklat perlu berkawan dengan warna biru berani. Artis solek Shannon Pezzetta menggunakan bayangan emas sebagai asas berkilauan untuk Hudson, kemudian menambah sapu liner biru terang untuk kontras. Atau anda boleh menjatuhkan emas dan “cuba bayangan coklat kaya untuk mata coklat yang terang,” katanya. “Jika anda mempunyai mata yang gelap, cuba coklat yang lebih ringan.” Cuba: Lancôme Color Design 5-Pan Palet Eyeshadow dalam Kissed by Gold ($ 50; sephora.com), Artliner 24H di Sapphire ($ 31; nordstrom.com), dan Le Crayon Kôhl dalam Black Lapis ($ 26; lancome.com).

Mata biru

Untuk meningkatkan blues bayi, cahaya coppery adalah pertaruhan pasti. “Beige emas juga boleh cantik,” kata artis solek Mai Quynh, yang mencipta penampilan ini The Lie Baik pelakon. Dia menggunakan bayangan Fire Glow Laura Mercier untuk warna yang berkilauan, kemudian menambah aksen lembut pelapis coklat dan maskara. Cuba: Laura Mercier Caviar Stick Eye Color dalam Glow Sand dan Tembaga ($ 23 setiap; nordstrom.com), Long Lash Mascara dalam Black ($ 25; sephora.com), dan Pencinta Mata Kohl dalam Brown Copper ($ 24; macys.com).

Untuk jawapan pakar untuk pertanyaan yang lebih umum, pergi ke instyle.com/mostgoogled.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 84

map