Bagaimana Selebriti Memastikan Parti Teruskan Selepas Grammy 2018

Rita Ora
Bryan Bedder / Getty

Lara Walsh

29 Jan, 2018 @ 8:15 pagi

Walaupun Hollywood mendapat parti itu bermula dengan pusingan pra-Grammy bashes, banyak yang menyimpan perayaan itu masuk ke dalam waktu sesudah pagi selepas urusan malam yang glamor. Berikutan persembahan elektrik, yang membanggakan persembahan oleh Bruno Mars dan Kesha, datangnya dari Hilary Clinton, dan bahagian terkejutnya, beberapa industri hiburan yang terbaik dan paling terang mengekalkan stamina mereka di pelbagai pihak selepas itu di sekitar Big Apple.

Rihanna dirayakan dalam gaya di Kelab Malam 1oak dengan abangnya, Hassan Jameel, menggorok nombor logam yang menjunam, dihiasi dengan mantel kulit paten dan kenyataan perhiasan emas. 

VIDEO: Koin: The Grammys di NYC

Sementara itu, Kesha menarik diri dari persembahan pemedih mata dengan mengarahkan kepada pihak Sony Music Entertainment selepas berpakaian tipis, bergaya dengan corak bunga yang rumit dan kasut berwarna merah jambu. Dan, Rita Ora memalingkan kepala dalam gaun yang racy, yang memaparkan sandal hitam dan sandal hitam yang halus. 

Tetap bergulir untuk melihat lebih banyak penampilan kegemaran kami dari pihak-pihak selepas Grammy 2018! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 6

map