Bagaimana Tarik Pelbagai Merah, Menurut Bintang Tukang Tangan Madeline Brewer

Madeline Brewer mempunyai hubungan rumit dengan warna merah. “Kerana rambut saya, saya tidak pernah fikir ia adalah untuk saya,” katanya sambil ketawa. “Tetapi, oh, bagaimana keadaan itu berubah.”

Peralihan itu tentu saja ada kaitannya dengan hakikat bahawa dia, bersama-sama dengan bintang-bintang Elisabeth Moss dan Alexis Bledel, memakai jubah merah (dan bonet putih bersayap) hampir setiap hari pada set Hulu’s The Handmaid’s Tale, yang kembali ke Musim 2 pada 25 April. “Semasa penggambaran, saya akan melihat dan menyedari saya dikelilingi oleh laut jubah merah,” katanya. “Warna seolah-olah mengikuti saya di mana-mana sekarang, walaupun saya tidak bekerja.”

<strong>InStyle March – Leader Madeline Brewer</strong><br/>“></div><div class=
Emman Montalvan / Tack Artists Group

BERKAITAN: Janet Jackson Sepertimana Apology-Bukan Hanya dari Justin Timberlake

Orang-orang yang biasa dengan rancangan itu, berdasarkan novel Margaret Atwood pada tahun 1985, boleh membayangkan bahawa peranannya bukanlah satu yang mudah digoncang. Brewer memainkan Janine, seorang budak perempuan yang tinggal di teokrasi Dystopian Gilead, yang dilucutkan haknya dan terpaksa menanggung anak-anak untuk komandernya. Namun, walaupun semua penderitaannya, dia enggan membiarkan dunia memecahkannya. “Ada yang lebih baik untuk Janine daripada memenuhi mata-tiada pun yang dimaksudkan,” kata Brewer, merujuk kepada episod pertama, di mana mata kanan wataknya ditetak sebagai hukuman untuk mulut. “Keupayaannya untuk melihat cahaya melalui kegelapan adalah sesuatu yang saya kagumi.”

Semangat perjuangan itu telah memberi inspirasi kepada anak berusia 25 tahun untuk menjadi lantang dalam kehidupannya sendiri juga. “Terdapat kesedaran baru yang kita telah mencapai sebagai sebuah masyarakat. Kami lebih bersedia untuk berjaga, terlibat, dan bercakap menentang ketidakadilan, dan pertunjukan ini berjalan seiring dengan itu,” katanya. “Ia juga mengingatkan saya betapa pentingnya untuk memikat wanita-membaca buku mereka, menyokong perniagaan yang dimiliki oleh mereka-dan mempunyai rasa persaudaraan.”

<strong>InStyle March – Leader Madeline Brewer</strong><br/>“></div><div class=
Emman Montalvan / Tack Artists Group

BERKAITAN: Kenapa Percubaan Grammys di #MeToo Fell Flat

Juga memberi kuasa adalah pendekatan Brewer untuk berpakaian, yang dia disempurnakan semasa musim penyampaian anugerah musim terkini. “Pakaian mesti selalu bersifat peribadi, saya tidak pernah memakai sesuatu yang terlalu generik,” katanya, memetik reka bentuk hebat oleh Rodarte dan Paule Ka sebagai faves. “Penata saya, Penny [Lovell], membantu saya mencari pakaian menarik yang membuatkan saya berasa kuat, seperti wanita yang saya mahu.” Tidak syak lagi kita akan melihat warna merah dalam campuran.

<strong>InStyle March – Leader Madeline Brewer</strong><br/>“></div><div class=
Emman Montalvan / Tack Artists Group

Jurugambar: Emman Montalvan. Editor fesyen: Sue Choi. Rambut: Sylvia Wheeler untuk Artis Teruskan. Makeup: Valery Gherman untuk Kecantikan Dior di The Wall Group. Manicure: Whitney Gibson untuk Tomlinson Management Group.

<strong>InStyle March – Leader Madeline Brewer</strong><br/>“></div><div class=
Emman Montalvan / Tack Artists Group

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, ambil edisi Mac ini InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map