Bagaimana Tia Menjadi Sarjana Muda dalam Watak Paling Kontroversial dan Kekasih Syurga

Subjek: Tia Booth

Umur: 27

Pendudukan: Ahli terapi fizikal

Terima kebaikan Sarjana Muda di Syurga, Olimpik TV realiti. Sama seperti musim panas dan musim sejuk kegemaran kami, kami tidak boleh menonton para peserta semasa mereka bersaing dalam perlumbaan awal, tetapi kami pasti akan menonton mereka bersaing untuk emas. Dan dengan permainan awal, saya maksud musim Arie Sarjana Muda, yang jelas merupakan kebetulan besar tetapi memberi kita beberapa watak kegemaran kita yang telah membawa drama ke Syurga. Pada fikiran semua orang: Segitiga cinta antara Tia Booth, Colton, dan Becca.

Pada episode malam tadi, Colton – yang bertanding di musim Becca selepas hujung minggu romantis dengan Tia – mengakui bahawa dia masih mempunyai perasaan untuk Becca, yang tidak mungkin mudah untuk mendengar Tia. Dia berharap dapat bersatu semula dengan Colton di Syurga; Sebaliknya, dia memutuskan tidak untuk memberinya mawar pada majlis penyingkiran pertama. Kelakuannya terhadap Tia menjadikan Colton sebagai penjahat segera musim, tetapi dia membuatnya melalui upacara malam tadi kerana Bibiana melemparkannya seumur hidup.

SO, media sosial Tia memerlukan sedikit pecahan sebelum dia kemungkinan besar akan merosot pada episod malam ini Syurga.

BERKAITAN: Ini Sarjana Muda di Syurga Pasangan Hadapan Sebelum Pertunjukan Bahkan Bermula

Selamat Hari Jadi kepada gadis terbaik saya dengan nasihat terbaik # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Jawatan yang dikongsi oleh T I A ​​B O O T H (@ tiarachel91) pada

Tia adalah teka-teki. Dia telah mengasingkan Sarjana Muda sejak musim Nick Viall. Biar saya jelaskan: Dia sebenarnya BFFs dengan Raven Gates, yang merupakan pelari Nick dan kini bertandang mantan Bachelorette Rachel Lindsay, Adam Gottschalk. Raven dan Tia adalah rakan-rakan sebenar dari Kentucky; mereka mempunyai jawatan bersama sebelum mana-mana mereka berada di TV. Raven adalah orang yang mengilhamkan Tia untuk menyertai pertunjukan untuk musim Arie, dan Raven juga berdiri oleh gadis itu ketika dia tidak dapat – sementara Tia meninggal dunia dalam penggambaran Syurga, bekas mantannya, Bekah M., mengetweet tanpa henti mengenai Tia dan Colton, menuduh mereka merangkul semua jalan cerita dramatik mereka supaya mereka dapat berakhir Syurga bersama-sama. Raven sangat cepat menutup bekah.

Tia, dalam dirinya sendiri, telah berjaya menjadi kegemaran peminat segera, walaupun beberapa tindakannya – seperti memberitahu Becca, dia masih mempunyai perasaan untuk Colton sementara Colton telah berkahwin dengan Becca – memecah belah. Ingat, ini selepas Colton mendakwa bahawa Tia memberinya berkat untuk terus berjalan The Bachelorette.

Kejujuran Tia dan kehadiran media sosialnya yang rendah menyebabkan saya percaya bahawa dia berada di acara untuk #RightReasons. Walaupun kini kini muncul pada musim ketiga TV realiti dan mempengaruhi pengikutnya Instagram 600K bagi pihak syarikat besar seperti Velveeta dan Neutrogena (ditambah mendermakan beberapa hartanah sosial kepada jenama yang lebih kecil seperti pakaian Scarlett), Tia mengekalkan kehidupan profesional dan peribadi beliau kebanyakannya peribadi. Beliau baru-baru ini menjelaskan bahawa dia tidak banyak menyiarkan tentang pesakit terapi fizikalnya (a.k.a. nya pekerjaan IRL) untuk melindungi privasi pesakitnya. Menurut Romper, Tia juga mengunci akaun Instagramnya pada bulan Januari tahun ini, mungkin untuk memastikan sebarang jawatan yang menyinggung atau memalukan dihapuskan sebelum musim Arie mulai ditayangkan.

BERKAITAN: Seorang Orang Dalam Mengenai Apa Anda Tidak Lihat pada Sarjana Muda di Syurga Premiere

Selamat datang ke Paradise, pantai-pantai # 2days #beachhair #spiraling #wheelsfallingoff

Jawatan yang dikongsi oleh T I A ​​B O O T H (@ tiarachel91) pada

Tetapi jika dia melakukan rumah Instagram yang bersih tahun ini, Tia tidak malu tentang bercakap, atau mengepos, fikirannya, walaupun ketika itu kontroversial – dan itu berlaku untuk perasaan cinta yang mengesahkannya, pendekatannya yang tidak menonjol, dan bahkan dia pemilikan senjata api.

Satu perkara yang saya sayang tentang Tia adalah bahawa dia seolah-olah dapat meninggalkan drama di belakang. Ya, dia meminta Colton membuat keputusan mengenai hubungan mereka melalui air mata satu episod terakhir Sarjana Muda di Syurga, tetapi apabila dia berkata dia tidak boleh melakukan, dia memberikan Chris Randone mawarnya dan terus bergerak.

Mari kita harap Tia dapat berpegang pada etos malam ini dan tidak biarkan Colton merosakkan masanya Syurga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map