Bagaimana untuk Dapatkan Carey Mulligan’s Soft, Retro Waves With Products All Under $ 10

Jika anda mencari cara yang mudah untuk memaksimumkan faktor glam, ambil isyarat dari Carey Mulligan. Memandangkan bahawa beberapa trend tidak pernah keluar dari gaya, ibu yang baru-baru memukul perdana Suffragette di New York City dengan ombak-ombak cantik yang berilhamkan. Untuk kuku mencari malam seterusnya anda, ikuti petua pro:

Bermula dengan rambut yang lembap, senarai gaya rambut Jenny Cho diterapkan Suave Profesional Luxe Style Infusion Volumizing Soufflé Mousse ($ 5; target.com) diikuti oleh kejatuhan jenama Infotrase Styling Oil ($ 7; drugstore.com) untuk memastikan kepenatan dan bersinar. Seterusnya, bermula pada tengkuk leher, pro-spritzed Suave Professionals Flexible Control Finishing Hairspray ($ 3; target.com) ke bahagian rambut 2 inci.

PHOTOS: 7 Super-Sexy Fall Hairstyles Anda Perlu untuk cuba sekarang

Bersenjata dengan besi datarnya yang amanah, Cho kemudian membongkok helai bintang itu menjadi gelombang berbentuk “S” yang menggunakan teknik “di bawah dan lebih”. Untuk memodenkan rupa, Cho melancarkan beberapa Syampu Inframerah Syampu Tanpa Berat Maghribi Suave ($ 5; walmart.com) ke atas Mulligan’s tresses, sambil menambahkan beberapa badan dan tekstur sepanjang. Akhirnya, selepas mengetuk satu sisi di belakang telinganya, kabus cahaya penyembur rambut memberikan sentuhan penamat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 41 =

map