Bagaimana untuk menjadi Dewi yang berangin, Bronzed Seperti Gigi Hadid

Gigi Hadid tidak pernah gagal memberi kami kecantikan rambut dan mekap, dan kulitnya yang bercahaya dipasangkan dengan helai matanya pada MTV VMA malam ini jelas tidak terkecuali. “Gigi suka kulit yang segar dan bronzed, dan ia kelihatan begitu baik pada dirinya,” kata artis soleh Hadid Patrick Ta. “Inspirasi itu berasal dari pakaian kuning mustard moden, berstruktur, dan cantik. Saya terpaksa membuatnya kelihatan seperti dia baru saja keluar dari pantai, tetapi masih glam.” Ka bermula dengan lapisan Maybelline Master Primer dalam Blur + Illuminate ($ 10; ulta.com) untuk memastikan soleknya tetap utuh di bawah lampu panggung yang terang, kemudian diikuti dengan Superstay Foundation Yayasan Kulit Lebih Baik ($ 12; ulta.com) di atas . Maybelline Fit Me Bronzer ($ 6; ulta.com) digunakan untuk kontur, dan selepas debu bubuk matte, Ka mencampurkan duo rusuk dan berkilat karang ke apel pipinya. Dengan Maybelline Blushed Nudes Palette ($ 10; ulta.com), pro dilindungi penutupnya dalam emas hangat, kemudian menggunakan nada coklat yang mendalam untuk menekankan sudut luarnya sebelum mengalahkan kesannya dengan beberapa lapisan mascara murah hati. Kening Hadid yang sempurna telah dipenuhi dengan menggunakan Eye Studio Flame Precise dalam Blonde ($ 8; ulta.com), dan untuk menyelesaikan, Ka bercampur Matte Cream Matte ColorSensational dalam Nude Embrace ($ 8; ulta.com) dengan lapisan Baby Lips Gloss di Taupe dengan saya ($ 5; drugstore.com).

BERKAITAN: Foto Ini Membuktikan Gigi Hadid Telah Lahir Sebagai Model

Ledakan bom Hadid datang bersama-sama dengan mudah. Penggemar rambutnya Jennifer Yepez menyiapkan rambut lembapnya menggunakan Garnier Sky-Hi Volume Mousse ($ 5; drugstore.com) pada pertengahan dan hujungnya, kemudian meletakkan Akar Penuh & Plush Amp ($ 8; drugstore.com) ke kawasan akar tambah lif. Bersenjata dengan berus bulat sederhana dan pengering GHD, Yepez mula mengeringkan bahagian-bahagian bermula pada tengkuk leher dan bekerja ke arah depan. Setelah mencipta angkat cukup, pro menukarkannya ke bahagian atas rambut. Dia memotong bahagian-bahagian di kedua-dua belah kepala bintang, kemudian memohon Losion Penebalan Penuh & Plush ($ 6; drugstore.com) sambil mengeringkan kawasan mahkota dengan berus bulat. Untuk menyelesaikannya, Yepez tidak menyentuh kedua-dua bahagian, kemudian melakukan sedikit kesilapan bermula dari bahagian depan, bekerja kembali ke arah tengah untuk mengepam kelantangan, dan menambah tabir Garnier Anti-Humidity Hairspray ($ 5; drugstore.com) untuk menambah insurans terhadap unsur-unsur.

PHOTOS: Lihat Semua Paparan Terbaik Dari 2015 MTV VMAs

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 10 =

map