Bagi Saoirse Ronan, Green adalah Pilihan Hanya untuk Pakaian Oscar-Nya

Dengan bantuan stylistnya, Elizabeth Saltzman, penandatangan Oscar Saoirse Ronan membawa kelebihan muda, keren ke Anugerah Akademi karpet merah petang ini. “Saoirse berumur 21 tahun, dan pakaian Calvin Klein ini adalah tentang dia dapat menikmati dirinya sendiri dan jalan ini yang dia telah selama beberapa bulan terakhir Brooklyn,”Kata Saltzman. “Kami benar-benar mahu memeluk tubuhnya, dan melakukannya dengan gabungan keyakinan dan kecanggihan yang sultry.”

Ronan, yang sebelum ini memakai Calvin Klein pada 2015 British Academy Britannia Awards pada bulan Oktober, tahu dia mahu memakai hijau untuk perayaan malam ini sebagai penghormatan kepada warisan Irelandnya, kata Saltzman. “Seluruh keluarganya ada bersama dengannya malam ini-ibunya, ibu saudara, pamannya-dan seperti filem Brooklyn, dia baru sahaja berpindah ke New York, jadi penting baginya untuk menunjukkan kebanggaannya kepada Ireland. Tidak ada pilihan lain. “Pakaian khusus dipetakan ke tubuhnya dengan hiasan segi empat tepat rumit, dan menampilkan skirt separa telus.

BERKAITAN: Lihat Semua Lihat Yang Menakjubkan dari 2016 Carpet Red Oscars

Untuk menyelesaikan penampilan, Ronan dan Saltzman memilih sepasang tumit hijau tentera Roger Vivier dan anting-anting Chopard yang sengaja tidak sesuai, diperbuat daripada berlian, zamrud, mutiara semula jadi, dan jadeit. “Kami tidak mengira bahawa kami mahu memilih dua anting yang berbeza, tetapi set ini sangat aneh dan menyeronokkan, dan benar-benar merasakan seperti Saoirse,” kata Saltzman. “Sekali lagi, dia berumur 21 tahun, dan sekelompok berlian besar boleh bekerja hebat untuk foto, ia tidak boleh dipercaya. Anting-anting ini benar-benar menonjolkan kecantikannya. Dan dia akan mempunyai banyak keseronokan malam ini. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 22 =

map