Bapa Meghan Markle Dilaporkan Melancarkan Barisan Pakaian Lelaki

Kenapa, Thomas Markle?

Adakah kerana anda ingin menjahit bersama pakaian yang anda tidak memakai pada perkahwinan yang tidak anda hadiri? Adakah kerana tahun-tahun anda dibelanjakan sebagai pengarah pencahayaan untuk Hospital awam dan Berkahwin … dengan Kanak-kanak memberi inspirasi kepada minat terhadap fesyen? Adakah kerana anda secara sendirian cuba untuk mensabotaj semua anak perempuan cantik anda, Meghan Markle telah bekerja keras untuk menunjukkan? Mengeluh.

Halaman Enam laporan yang nampaknya, Thomas – bapa Meghan, Provokateur Tahun Terburuk Tahun 2018, kesakitan diraja di keledai Buckingham Palace – melancarkan … garis pakaian. Ya, orang yang tidak boleh berhenti bercakap dengan tabloid tentang Markle dan Putera Harry; lelaki yang memalsukan gambar menembak dia mencuba tuxedo untuk perkahwinan diraja; dan lelaki yang baru-baru ini mendakwa bahawa dia sebenarnya tidak pernah menerima undangan untuk hari besar anak perempuannya kini memilih untuk bersaing dengan penyedia pakaian seperti, misalnya, Ralph Lauren, Gap, Wearhouse Lelaki, atau Kohl’s.

Thomas Markle Lead
Youtube / ODN

Halaman Enam merujuk tweet yang diterbitkan oleh ahli keluarga Markle yang tidak bermasalah, kakak kakak Meghan, Samantha Markle. “Jadi teruja dengan barisan pakaian baru ayah saya untuk lelaki! Akan membuat anda teruskan! “Dia menulis di akaun peribadinya.

Samantha, yang juga terus mengusir Meghan dalam media dan dilaporkan mempunyai rencana untuk menyertai U.K. Celebrity Big Brother, telah tweeted perkara-perkara yang merasakan sedikit off-kilter sebelum, jadi siapa yang tahu bagaimana legit garis pakaian ini boleh. Tapi masih. Kenapa Mr Markle tiba-tiba mempunyai hasrat untuk fesyen, dan siapa yang ingin membeli barangannya pula?

BERKAITAN: Penasihat Istana Berfikir Keluarga Diraja Mengendalikan Drama Ayah Meghan Markle

Memukul label “Thomas Markle” di belakang anda boleh membayangkan bahawa anda berdiri untuk segala-galanya yang dia ketahui (berbohong dan merendahkan Puteri Diana? Um, tidak terima kasih) dan sementara kita bertaruh bahawa lelaki miskin adalah jiwa yang hebat yang hanya bergelut mengatasi kemasyhuran anak perempuannya yang baru … Thomas, bolehkah anda tidak?

Okay, okay, mari kita percaya untuk kedua kali bahawa ia benar-benar adalah Keinginan Encik Markle untuk menjadi seorang pereka fesyen dan mencipta fesyen henti-henti, maka siapa yang kita akan menilai?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 89 =

map