Bar Refaeli Slays di Bikini Instagram Selfie

Hampir seminggu selepas Bar Refaeli menunjukkan bonggol bayi di Instagram dalam bikini hitam, supermodel Victoria’s Secret memberi peminat melihat sekilas bikininya ketika dia duduk di atas bumbung di Israel dalam pakaian renang lain, kali ini memamerkan lengkungan pembunuhnya dalam atas segitiga bercetak.

“Di atas bumbung Tel Aviv [Israel],” Refaeli menangkap gambar di Instagram Rabu. Sewaktu dia meninggalkan bayinya yang keluar dari tembakan kali ini, kecantikan berambut perang itu tersenyum ketika dia santai dan menikmati pemandangan kota, dengan topi besbol merah dan putih yang melindungi matanya dari matahari.

BERKAITAN: Bar Refeali Adalah Wanita Hamil Cutest Pernah Dalam Bikini Snap ini

Sekarang bahawa benjolannya telah muncul secara rasmi, Refaeli telah berkongsi foto dengan peminat di Instagram tentang dirinya yang kelihatan gembira ketika dia melebarkannya. Dalam foto dirinya berdiri di atas pantai di bikini hitam, dia tersenyum dan mengedipkan mata sambil menjentikkan perutnya. “Akan datang … Bayi & Koleksi baju renang saya BAR untuk @hoodiesil,” dia menanda gambar.

Akan datang … Bayi  & koleksi pakaian renang saya BAR untuk @hoodiesil

Gambar yang disiarkan oleh Bar Refaeli (@barrefaeli) pada

Refeali juga tidak dapat menolak melepaskan snap ketika anak kecilnya membuat debutnya di catwalk minggu ini, dengan ibu yang akan berkongsi foto dirinya memandang benjolannya dan memantulkannya dengan pakaian bunga putih. “Penampilan landasan pertamanya di @ factory54,” dia merakamkan gambar itu.

Penampilan landasan pertamanya di @ factory54

Gambar yang disiarkan oleh Bar Refaeli (@barrefaeli) pada

Sebelum minggu lalu, benjolan Refaeli sangat kecil sehingga sukar untuk membuatnya (walaupun pada masa lima bulan), terutamanya dalam foto yang dipostingnya sendiri sambil merendam matahari dalam bikini hanya beberapa minggu yang lalu. “Gadis saya mahukan beberapa vitamin D # 5months,” dia menulis di samping tempat dia melontarkan pose dalam topi bikini berjalur.

Gadis saya craved beberapa vitamin D ☀️ # 5months 規��

Gambar yang disiarkan oleh Bar Refaeli (@barrefaeli) pada

Sekarang bahawa benjolannya telah muncul, Refaeli jelas adalah bulan. Kami tidak sabar-sabar untuk melihat apa yang ibu-to-be foto lain yang dia suka, terutama ketika dia memulakan Summer in Style pada bulan-bulan mendatang!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 26

map