Barack Obama Memberi Vibes Dadah Utama Semasa Menunggang Melalui Tuscany

Walaupun Michelle Obama telah memilih untuk mengambil pemandangan Tuscany memakai pelbagai jenis buah-buahan yang sangat bergaya-memeriksa bilangan putih bahu putihnya dan topi lengan tunggal merah jambu yang memukau-suaminya memilih pendekatan yang lebih santai untuk gaya bercuti.

Barack Obama dilihat dengan menunggang motosikal yang indah melalui kawasan pedesaan Itali yang dikelilingi oleh anggota pasukan keselamatannya hari ini, di mana dia melepaskan jeratan dadah utama ketika dia bekerja pada kecergasannya. Untuk pameran itu, Presiden ke-44 Amerika Syarikat melanda jalan-jalan dalam kemeja kelabu, celana pendek sukan hitam, topi besbol, cermin mata hitam, dan kasut. Bercakap tentang gaya santai.

VIDEO: 11 Moments Yang Buktikan Barack Obama Sangat Baik dengan Kanak-kanak

 

Semasa di Itali, Obamas menginap di Borgo Finocchieto yang mempesona, sebuah vila yang menakjubkan yang terletak di sebuah kampung berusia 800 tahun. Sejak tiba, kedua-dua lelaki itu telah dilihat mengambil pemandangan, makan gelato, dan lebih-bekas POTUS bahkan mengambil petang untuk memukul padang golf.

BERKAITAN: Michelle Obama Merasakan Musim Panas di White Shoulder-Baring Look

Kami tidak sabar untuk melihat di mana mereka muncul seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 70

map