Barack Obama Tidak Dapat Memasang Lampu Sedang Bergerak Malia Ke Dorm College

Perkara baik Michelle ada di sana!

Dalam perdana siri Netflix yang baru, enam episod David Letterman, Kediaman tetamu saya tidak memerlukan pengenalan, bekas presiden Barack Obama bercakap secara terang-terangan mengenai pelbagai isu, termasuk apa yang ingin memindahkan anak perempuan tertua Malia ke kolej pada bulan September-pengalaman mengejutkan yang sebelum ini disamakan dengan “pembedahan jantung terbuka.”

Menurut Masa, Obama, 56, teringat hari ketika dia dan seluruh keluarganya memindahkan Malia ke tahun pertama pelajarnya di Harvard, dan bagaimana Malia, merasakan ketidaknyamanannya yang mendalam, melangkah masuk dan mencadangkan bahawa dia, pemimpin dua kali dunia bebas , bantu dia meletakkan lampu.

“Saya pada asasnya tidak berguna. Semua orang melihat saya menangis dan mengerang pada dasarnya tiga minggu sebelumnya, jadi Malia, yang sangat bijak, dia pergi, ‘Ayah, anda tahu, saya ada lampu ini di dalam kotak ini, bolehkah anda meletakkan lampu meja bersama?’ Saya berkata, ‘Pastinya.’ “Katanya kepada Letterman.

“Ia sepatutnya mengambil masa lima minit atau tiga minit dan ia mempunyai satu alat kecil,” kata Obama. “Ia hanya mempunyai empat bahagian dan saya hanya duduk di sana, bekerja keras selama ini selama setengah jam dan sementara itu, Michelle telah selesai menyental dan dia mengendalikan almari dan saya hanya cukup menyedihkan.”

Obama meneruskan perbahasan bagaimana beliau telah memandang sejak itu, dan mengakui bahawa teknologi telah membantu dengan ketara, sambil menambah bahawa dia dan teks Malia hampir setiap hari. Semua emojis jantung yang dia hantar kepadanya tidak menyakiti sama ada!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map