Barefoot Jennifer Lawrence Catches Ride on Hunky Rumored Boyfriend

Menurut Internet, terdapat pelbagai jangkitan yang sangat menjijikkan sehingga manusia dapat melakukan kontrak dengan berjalan kaki tanpa alas kaki. Antaranya: Hookworm, kaki atlet, tetanus, dan lain-lain perkara yang menyeronokkan dan hebat yang dapat berubah menjadi jamur … anda mendapat gambar.

Tetapi apabila anda kaya, terkenal, dan cinta, siapa yang peduli tentang kebersihan, bukan? Itulah kesilapan untuk Jennifer Lawrence, yang pada malam Rabu mengingatkan kita mengapa internet terobsesi dengan Jennifer Lawrence: dia unik, relatable, dan lucu AF. Yang berkata, kita tidak terkejut bahawa dia tidak menentang berkaki ayam di dalam hutan konkrit. Lagipun, J.Law mendapat sejarah membiarkan jari kaki beliau berjalan liar di depan umum.

Jennifer Lawrence
TheImageDirect.com

Kali ini, pelakon itu difoto ke rumahnya di apartmen New York sambil memfitnah lelaki baru, jurukulis seni Cooke Maroney. Lihat, kami bukan polis kasut. Lawrence boleh melakukan seperti yang dia suka, dan jika seseorang tawarkan untuk membawa kasut kami dan secara literal menyapu kami dari kaki kami, kami akan turun. 

Apa yang kita katakan adalah mudah: jika anda akan pergi berkaki ayam, pastikan anda mengetuai tumit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map